Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Η Ζωή Τηγανούρια στην αποψινή ετήσια εκδήλωση του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

Θα είναι το τιμώμενο
πρόσωπο στο ξενοδοχείο
«Θράκη Παλλάς» η
(...Σαμοθρακίτισσα)
κορυφαία ακορτεονίστρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Η Ζωή Τηγανούρια τιμώμενο πρόσωπο του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης με ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα.

Τη Ζωή Τηγανούρια, μία από τις κορυφαίες ακορντεονίστριες θα τιμήσει ο Σύλλογος Αρχαιόφιλων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς - Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσής του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 στο ξενοδοχείο «Θράκη Παλλάς».

Τα τελευταία χρόνια η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Αρχαιοφίλων και του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης τείνει να αποτελέσει πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας. Κάθε χρόνο το Ιστορικό Μουσείο παρουσιάζει και τιμά το έργο σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της επιστήμης και του πολιτισμού που κατάγονται κατά κύριο λόγο από την περιοχή μας.

Φέτος προσκεκλημένη και τιμώμενο πρόσωπο είναι η Σαμοθρακίτισσα Ζωή Τηγανούρια, η οποία θα παρουσιάσει αποσπάσματα του έργου της. Το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε ένα μουσικό πρόγραμμα με τη συνοδεία της εντυπωσιακής τραγουδίστριας Άσπας Θεοφίλου και των εξαίρετων μουσικών Ηλία Αργυρόπουλο στο πιάνο, Στέλιο Γενεράλη στα τύμπανα και Γιώργο Ρούλο στο κόντρα μπάσο.

.