Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Με ποια γνωστή Θρακιώτισσα βρίσκονταν στο αμάξι ο Μιραλάς όταν τράκαρε πριν από δυο μήνες;;;

Μπορεί ο σταρ του Ολυμπιακού να είναι αρραβωνιασμένος , αλλά φαίνεται ότι τις... έκανε τις αταξίες του και μάλιστα με συμπατριώτισσά μας

     ΜΑΘΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑΝ

Ο πολύ φορμαρισμένος Βέλγος φορ του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς αναστατώνει και φέτος τις αντίπαλες άμυνες με τις περίτεχνες ενέργειές του. Αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Οι άμυνες των γυναικών φαίνεται πως αδυνατούν επίσης, στη θέα του γόη των ερυθρολεύκων, παρόλο που είναι αρραβωνιασμένος.

Ενα ατυχές περιστατικό - ένα τρακάρισμα με το πολυτελές Audi R8 - ήταν αιτία να αποκαλυφθεί πως ο Κέβιν παραμένει αεικίνητος και εκτός των γηπέδων, μιας και σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Down Town,  στη θέση του συνοδηγού βρίσκονταν η... Σάσα Μπάστα.

Ευτυχώς - παρότι το αυτοκίνητο αχρηστεύτηκε - κανένας από τους επιβαίνοντες δεν έπαθε κάτι το σοβρό, ενώ ο παίκτης αγόρασε ήδη μια πανάκριβη Bentley Continental. Το τρακάρισμα σύμφωνα με όσα μαθαίνει το ThrakiLive έγινε πριν δυο μήνες και παρόλο που πέρασε ικανό διάστημα από τότε, μην φανταστείτε πως όλα είναι όπως πριν.

Μπορεί ο Μιραλάς να συνεχίζει να σκοράρει στα γήπεδα, ωστόσο νιώθει πλέον το pressing της αρραβωνιαστικιάς του σε κάθε του βήμα, ακόμα και στα ματς, μιας και βρίσκεται πλέον παντού, ωσάν κέρβερος.

Όσο για την ημετέρα Σάσα;  Επειδή όσοι έχουν μνήμη θυμούνται πως πέρυσι και ο συνάδελφος του Μιραλάς τότε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Παναγιώτης Ταχτσίδης είχε τρακάρει με συνοδηγό τη Σάσα, κάτι πρέπει να τρέχει όταν η ξανθιά κοπελιά βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού.

Τι κάνει η Ξανθιώτισσα, πώς το κάνει και τι παθαίνουν οι άντρες, δεν ξέρουμε! Αλλά τέτοια σύμπτωση??

.