Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Συνομιλία με τον αμερικανό πρέσβη λέει ότι είχε ο Χατζηοσμάν. Σε ποια γλώσσα άραγε;

Ακόμα, συνομίλησε με τον βρετανό πρέσβη, τον ιάπωνα, την αυστραλέζα και (φυσικά) τον τούρκο

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ
ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ;

Ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, παρέστη στην δεξίωση που διοργάνωσε η Πρέσβης της Αυστραλίας, κυρία Τζένη Μπλούμφιλντ, στο Σαρόγλειο Μέγαρο στην Αθήνα επί τη ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της Αυστραλίας.

Ο βουλευτής μετέφερε τις ευχές του στην Πρέσβη και εξέφρασε την πεποίθησή του για ενίσχυση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας. Στην διάρκεια της δεξίωσης ο βουλευτής είχε ολιγόλεπτη συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τους Πρέσβεις της Βρετανίας, Δρ Ντέιβιντ Λάντσμαν, των Η.Π.Α. κύριο Ντάνιελ Μπένετ Σμίθ, της Ιαπωνίας, κύριο Χιροσί Τόντα, και της Τουρκίας, κύριο Κερίμ Ουράς.

Ο βουλευτής είχε τη δυνατότητα να ξεναγηθεί σε δύο θεματικές εκθέσεις που φιλοξενούνται στο Μέγαρο και αναδεικνύουν το κοινό παρελθόν των δύο χωρών και τη σημαντική συμβολή των μεταναστών από την χώρα μας στην Αυστραλία. Η δεύτερη έκθεση οργανώθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού της 60ης επετείου της μεταπολεμικής μετανάστευσης από την Ελλάδα στην Αυστραλία.

Πάντως, για να πούμε την κακία μας, μας προκαλεί ως ThrakiLive λίγο εντύπωση πως μπόρεσε και μίλησε με όλους αυτούς τους διπλωμάτες ο βουλευτής Ροδόπης. Εντάξει, με τον τούρκο καταλαβαίνουμε, αλλά με τους άλλους σε ποια γλώσσα συνεννοήθηκε; Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος, ο Χατζηοσμάν πέραν των ελληνικών και των τουρκικών, ουδεμία άλλη γλώσσα μιλάει...
.