Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Στον Γιάννη Μαγκριώτη ο Αχμέτ Χατζηοσμάν

Επίσκεψη του μειονοτικού
βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης
στον υφυπουργό Υποδομών,
Μεταφορών και Δικτύων

                   ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ
       ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ;
Τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, επισκέφτηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, στο γραφείο του στο Υπουργείο.

Στην συνάντηση ο βουλευτής μετέφερε στον Υφυπουργό τα προβλήματα της περιοχής μας, ζήτησε ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των εκτελούμενων έργων στην Ροδόπη και τον σχεδιασμό του Υπουργείου για μελλοντικά έργα υποδομών. Μεγάλο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στην ολοκλήρωση του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού «Κομοτηνή-Νυμφαία-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα».

Ο Υπουργός τόνισε ότι η ολοκλήρωση του κάθετου άξονα αποτελεί προτεραιότητα για την ηγεσία του Υπουργείου. Ενημέρωσε τον βουλευτή για την πορεία ολοκλήρωσης των έργων που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης στη Ροδόπη και ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για πιθανά μελλοντικά έργα υποδομών σε περιοχές της Ροδόπης όπου έχει διαπιστωθεί ανάλογη ανάγκη.

Στο τέλος της συνάντησης ο βουλευτής προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Επισκέφτηκα σήμερα τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη. Είχαμε μία πολύ χρήσιμη και παραγωγική συζήτηση. Ο κάθετος άξονας Κομοτηνής-Κίρτζαλι είναι ένα έργο που βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Θεωρώ ότι με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών θα έχουμε σύντομα εξελίξεις ως προς την ολοκλήρωση του έργου. Στην Ροδόπη υπάρχουν πολλές περιοχές, πολλά χωριά που έχουν ανάγκη από έργα υποδομών όπως είναι η κατασκευή οδικού δικτύου κ.ά. Έθεσα υπόψιν του Υφυπουργού όλα τα έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στο άμεσο μέλλον. Μέσα στη γενικότερη κρίση που πλήττει βαθύτατα την χώρα μας και τους πολίτες, δεν πρέπει να απομακρυνόμαστε από τους πρωταρχικούς στόχους και θεωρώ, ότι η ανάπτυξη είναι ένας στόχος και ένα διαρκές στοίχημα για την περιοχή μας που δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε.»

.