Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ανατίναξαν τον φούρνο του διαιτητή της αναμέτρησης Ξάνθη - Ολυμπιακός

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς από καθαρή τύχη δεν είχε πιάσει ακόμα δουλειά ο ίδιος ή οι υπάλληλοί του
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ &
ΔΕΙΤΕ VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
AΠ'ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ 





Τα πράγματα όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν πάρει μία άσχημη τροπή που ξεκίνησε από το καλοκαίρι που μας πέρασε και κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει.

Μετά τα σκάνδαλα και τις επιθέσεις αγνώστων σε διαιτητές φτάσαμε πλέον στο επίπεδο να ανατινάζεται η περιουσία ενός ανθρώπου στον αέρα και να κινδυνεύουν άμεσα ανθρώπινες ζωές.


Άγνωστοι λοιπόν τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο φούρνο του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα, ο οποίος εξερράγη και καθαρά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι υπάλληλοι ξεκινούν από αργά το βράδυ την εργασία τους, με σκοπό το πρωί να είναι έτοιμο το εμπόρευμα (ψωμί κτλπ).

Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο φούρνο του διαιτητή, ο οποίος εξερράγη στη 01:20 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο εκρηκτικός μηχανισμός κατέστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα και προκάλεσε ζημιές σε διπλανά κτίρια και αυτοκίνητα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Κατά τύχη λοιπόν ο Πέτρος Κωνσταντινέας άργησε να πάει στο μαγαζί του και όπως φαίνεται σώθηκε και η ζωή του. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο παιχνίδι που διαιτήτευσε ο συγκεκριμένος διαιτητής για την Σούπερ Λίγκα ήταν το επεισοδιακό Ξάνθη - Ολυμπιακός, με τις γνωστές αντιδράσεις και όσα ακολούθησαν μετά και το βίντεο που διέρρευσε από τα αποδυτήρια των Πηγαδίων...




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ: