Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Οι σκέψεις του Δερμεντζόπουλου είναι για το Δήμο Ορεστιάδας

Μπορεί ο ίδιος σε δηλώσεις
του να προτάσσει συνειδησιακούς
λόγους για το υπερήφανο "όχι"

που είπε στο Μνημόνιο, ωστόσο 
δεν έχει αποφασίσει να εγκατα-
λείψει ακόμα την πολιτική

          ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



Εντύπωση έχει προκαλέσει το ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο του βουλευτή Έβρου Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου. Μπορεί ο ίδιος σε δηλώσεις του να προτάσσει συνειδησιακούς λόγους, αλλά δεν έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει ακόμα την πολιτική!!! Αλλού είναι ο στόχος του. Που;

Μα φυσικά στον Δήμο Ορεστιάδας! Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, έχει βάλει πλώρη για τα καλά τον δημαρχιακό θώκο της ακριτικής πόλης, κάτι το οποίο όμως φαντάζει … ουτοπικό! Οι λόγοι δύο.

Ο πρώτος ακούει στο όνομα Δημήτρης Μουζάς. Ο νυν δήμαρχος Ορεστιάδας, πολιτικός φίλος του Δερμεντζόπουλου, δεν φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας να αφήσει την θέση του δημάρχου τόσο εύκολα, αλλά ούτε να κατέλθει και ως υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, κάτι που ακούγεται τελευταία!

Ο δεύτερος λόγος είναι, ότι κύκλοι προσκείμενοι στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά στην Συγγρού, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες μας, έχουν γύρει την πλάστιγγα υπέρ της υποψηφιότητας του Βασίλη Μαυρίδη, υποψηφιότητα όμως η οποία δεν θα στηριχθεί επίσημα. Σ’ αυτή την απόφαση έχει παίξει σημαντικό ρόλο και η ανάληψη προεδρίας του Επιμελητηρίου Έβρου, από τον Χριστόδουλου Τοψίδη, κουμπάρου του Βασίλη Μαυρίδη.

Όπως και να έχει πάντως, ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος έχει να περάσει από δύο συμπληγάδες, για να καταφέρει να είναι ο εκλεκτός του συντηρητικού χώρου στο Δήμο Ορεστιάδας. Κάτι τέτοιο βέβαια θα είναι δύσκολο και όπως όλα δείχνουν η ΝΔ θα έχει και πάλι δύο υποψηφίους στον ακριτικό Δήμο.
 

Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/