Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το Γερμανικό Ναυτικό ψωνίζει μπαταρίες από την... Ξάνθη

Υπεγράφη νέο συμβόλαιο ανάμεσα στην εταιρεία Sunlight του Πάνου Γερμανού και το υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας, καθώς και οι Γερμανοί θέλουν τον... Γερμανό τους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μπαταρίες που κατασκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Sunlight στο Νέο Όλβιο Ξάνθης θα χρησιμοποιηθούν στα υποβρύχια του γερμανικού Ναυτικού.

Το συμβόλαιο ανάμεσα στην εταιρία συμφερόντων Π. Γερμανού και στο υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας (BWB) για τη συγκεκριμένη προμήθεια υπεγράφη προ ημερών, ενώ η συστοιχία μπαταριών που παραγγέλθηκε θα παραδοθεί το καλοκαίρι του 2012.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά παραγγελία του γερμανικού Ναυτικού τα τελευταία τρία χρόνια, γεγονός που σύμφωνα με την ελληνική εταιρία «αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του γερμανικού Ναυτικού στη Sunlight και υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα των λύσεων που προσφέρει στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας».

Και βέβαια καταδεικνύει τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων, οι περισσότερες από τις οποίες τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζονται με αρνητική διάθεση από τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό λόγω του «κακού ονόματος» της χώρας.