Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το DEB ανακοίνωσε την ίδρυση του... DEBAM

Το μειονοτικό κόμμα
ανακοίνωσε ότι πλέον
δημιουργεί Κέντρο Ερευνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ
ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

Στην ανακοίνωση που έγινε από το Κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης (DEB) αναφέρεται ότι υπό την αιγίδα του κόμματος ιδρύθηκε το «Κέντρο Ερευνών Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης» - (DEBAM).

Η ανακοίνωση που έγινε από τα Κεντρικά Γραφεία του DEB έχει ως εξής:

«Το Κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης σχεδίαζε εδώ και αρκετό καιρό την δημιουργία ενός κέντρου ερευνών το οποίο θα πραγματοποιούσε ιστορικές, πολιτιστικές, πολιτικές, οικονομικές, νομικές και κοινωνικές έρευνες οι οποίες θα συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και της Ελλάδας. Το Κόμμα DEB σήμερα εγκαινίασε το Κέντρο Ερευνών Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης - DEBAM.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις ανά τον κόσμο, πραγματοποιώντας επιστημονικές έρευνες σχετικά με τις διμερείς, τοπικές και πολύπλευρες διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας, σχετικά με την ιστορική, πολιτιστική, πολιτική, οικονομική, νομική, κοινωνική και γεωπολιτική δομή της και σχετικά με τα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικοπολιτισμικά προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και εκείνα που υπάρχουν στο εσωτερικό, στόχος μας είναι να παράγουμε πραγματικές, δυναμικές, δημιουργικές, αποτελεσματικές λύσεις και επιλογές απόφασης στους υπεύθυνους λήψεων αποφάσεων του Κόμματος Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης.

Είναι πλήρης η πίστη μας στο γεγονός ότι θα είναι μεγάλη η συμβολή του DEBAM στην δημιουργία πιο υγιών και σταθερών πολιτικών εκ μέρους του κόμματός μας και στην έγκαιρη ανταπόκριση των προσδοκιών του λαού μας.

Ευχόμαστε η ίδρυση του DEBAM να είναι προς όφελος και καλό του κόμματός μας, του λαού μας και της χώρας μας Ελλάδας. Είμαστε περήφανοι που το μοιραζόμαστε με τον τύπο μας».

.