Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Φλερτ του DEB και με το κόμμα Κουβέλη!!!

Η ηγεσία της μειονοτικής παράταξης επισκέφθηκε τη Νομαρχιακή Οργάνωση της ΔΗΜ.ΑΡ, ενώ είχαν προηγηθεί αντίστοιχα φλερτ με ΔΗ.ΣΥ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α
    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η ηγεσία της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης του κόμματος DEB στα πλαίσια των επισκέψεων που άρχισε προς τα πολιτικά κόμματα, επισκέφτηκε τα γραφεία Ξάνθης της Δημοκρατικής Αριστεράς, του κόμματος δηλαδή του Φώτη Κουβέλη.

Οπως αναφέρει το tourkikanea, Tην επιτροπή απάρτιζαν ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του κόμματος για την Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος Αχμέτ Καρά και μέλη της τοπικής οργάνωσης.

Στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, τα στελέχη του DEB τα υποδέχτηκε η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ-Ξάνθης Κώστας Γούναρης, Κώστας Δέλκος, Χρήστος Καρβούνης, Σίμος Ευαγγελίδης, Σαμί Καραμπουγιουκλού και Σόλων Σαρακενίδης .

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη επίσκεψη του DEB σε νομαρχιακή οργάνωση άλλου ελληνικού κόμματος. Προηγήθηκε αντίστοιχη επίσκεψη στην νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και ακοολούθησε άλλη μία σε εκείνην της Δημοκρατικής Συνεργασίας της Ντόρας Μπακογιάννη. Να υποπτευθούμε ότι με αυτά τα τρία κόμματα φλερτάρει για... συνεργασία, ώστε να δώσει υποψηφίους και να ξεπεράσει τον σκόπελο του 3%;