Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα η δημοτική κοινότητα Αλεξανδρούπολης

Καλούνται τα μέλη
της για να συζητήσουν
και να λάβουν αποφάσεις
αναφορικά με τέσσερα θέματα

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ



Καλούνται τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, όπως την 15/02/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα ακόλουθα θέματα :


1.Η οδός Αλεξανδρουπόλεως που διασυνδέει την πόλη μας με τον οικισμό του Μαΐστρου έχει ελλιπέστατο φωτισμό και μπορεί να καταστεί άκρως επικίνδυνη για τους διερχόμενους οδηγούς.( εισηγητής κ. Γκιουμουσίδης Χρήστος)

2.Το θέμα της επέκτασης του σχεδίου πόλεως στην περιοχή της πρώην ΥΕΒ(πλησίον του κτιρίου που στεγάζεται σήμερα το ΝΠΠΔ του Δήμου ΄΄Πολυκοινωνικό΄΄, που εδώ και πολλά χρόνια είναι σε στάσιμη κατάσταση. (εισηγητής κ. Γκιουμουσίδης Χρήστος)

3.Ανάληψη εθελοντικής πρωτοβουλίας του Δήμου μας ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, που εορτάζεται στις 21 Μαρτίου και η οποία θα πρέπει να συνδυαστεί με μια κεντρική ομιλία μου(ως ο μοναδικός Δασολόγος και συνάμα αιρετός) στην πόλη και κάποια αναδάσωση με ανοικτό προσκλητήριο στους δημότες μας για συμμετοχή σε περιοχή πλησίον της πόλης. (εισηγητής κ. Γκιουμουσίδης Χρήστος)

4.Χορήγηση προέγκρισης αδειών ίδρυσης καταστημάτων – Χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικής.