Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αποσύρθηκε η μήνυση Σερραίου κατά του Χρίστου Πούλιου

Συγνώμη ζήτησε χθες στο Εφετείο Κομοτηνής ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δημου Ξάνθης από τον πρώην Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΞ για συκοφαντίες που τον είχαν καταδικάσει σε φυλάκιση 8 μηνών από το Τριμελές Πρωτοδικείο
             ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Συγνώμη ζήτησε χθες το πρωί στο Εφετείο Κομοτηνής ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρίστος Πούλιος από τον πρώην Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΞ και δημοτικό σύμβουλο Στράτο Σερραίο τον οποίο είχε συκοφαντήσει δίνοντας στον τύπο μια κατάπτυστη ανακοίνωση σε βάρος του και καταδικάστηκε στο Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης με ποινή φυλάκισης 8 μηνών.

Ο κύριος Πούλιος μάλιστα κατέθεσε και ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ στο δικαστήριο σύμφωνα με την οποία ομολογεί ότι συκοφάντησε τον Στράτο Σερραίο, τον τιμάει ως επαγγελματία και άνθρωπο και όλα ήταν ψευδή που οφείλονταν σε κακή πληροφόρηση που είχε! (Σ.Σ. Από τον Σάββα Μελισσόπουλο;)
Μετά από αυτό ο μηνυτής Στράτος Σερραίος ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΑ τον συγχώρησε και ανακάλεσε την μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του.

Η υπόθεση όπως είναι γνωστό είχε ξεκινήσει τον Μάϊο του 2009 όταν με έγγραφη καταγγελία του τότε ως επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ο κύριος Χρίστος Πούλιος είχε καταγγείλει Τσέπελη-Σερραίο ότι είχαν διπλασιάσει τους μισθούς τους, που ωστόσο όπως αποδείχτηκε στην πρωτόδικη δίκη, ήταν γεγονός ΨΕΥΔΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ όσον αφορά τον κύριο Στράτο Σερραίο. Στην συγκεκριμένη υπόθεση μάλιστα είχε καταθέσει μάρτυρας κατηγορίας υπερασπίζοντας τον Στράτο Σερραίο και ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος.

Συγχαίρουμε ως «Μ» τον Στράτο Σερραίο για την μεγαλοψυχία του. Απόδειξε για μια ακόμη φορά πόσο άνθρωπος είναι!


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/