Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Επεισοδιακή σύλληψη Βούλγαρου στην Ξάνθη

Είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση στην χώρα του αλλά αντιστάθηκε όταν εντοπίστηκε και άρχισε να απειλεί, να βρίζει και να χτυπά τους έλληνες αστυνομικούς


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ένας 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Βουλγάρικες Αρχές, για υπεξαίρεση.


Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 49χρονο, στην Ξάνθη και επιχείρησαν να τον συλλάβουν, αυτός όμως αντιστάθηκε, απειλώντας και βρίζοντας τους αστυνομικού, ενώ με την βοήθεια του 18χρονου γιού του, ο οποίος προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες σε αστυνομικό, κατάφερε να διαφύγει αρχικά της σύλληψης. Το ίδιο μεσημέρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν ξανά τον 49χρονο, στην πόλη της Ξάνθης και τον συνέλαβαν, παρόλο που επιχείρησε για ακόμη μια φορά να διαφύγει.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή, αντίσταση, απείθεια και εξύβριση, ενώ για τον 18χρονο, ο οποίος δεν συνελήφθη και αναζητείται, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης.