Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αλλάζουν στόχους στην Ξάνθη μετά τις τέσσερις ήττες

Από εκεί που μίλαγαν ακόμα και για έξοδο στην Ευρώπη, τώρα σκέφτονται να δώσουν χρόνο στους νέους ποδοσφαιριστές ενώ κρίνουν θετική την αναστολή του πρωταθλήματος


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της, η Ξάνθη είναι υποχρεωμένη να αναθεωρήσει τους αγωνιστικούς της στόχους. Πριν από αυτό το αρνητικό σερί, στην Ξάνθη έκαναν όνειρα ακόμη και για συμμετοχή τους στα play offs της Super League.

Ωστόσο, τα σχέδια της ακριτικής ομάδας θα πρέπει να αλλάξουν, αφού η Ξάνθη έμεινε πίσω στη βαθμολογία, μετά και τη νέα ήττα, τέταρτη συνεχόμενη, αυτή τη φορά από τον Αστέρα Τρίπολης.
Άλλωστε, οι Ακρίτες σκοπεύουν μόλις η ομάδα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της, να χρησιμοποιήσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη νέα χρονιά.

Πάντως,  για την Ξάνθη και τον Μαρίνο Ουζουνίδη χαρακτηρίζεται θετική η αναστολή του πρωταθλήματος καθώς θα δοθεί έξτρα χρόνους σε τραυματίες και «φορτωμένους» ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν έτοιμοι στη συνέχεια.

Ο τεχνικός της Ξάνθης προτίμησε να μην κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης τα προηγούμενα 24ωρα και θέλησε κυρίως να δώσει βάρος στην αναπτέρωση του ηθικού της ομάδας, καθώς μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα το κλίμα στους Ακρίτες είναι ιδιαίτερα «βαρύ».

Το θετικό για τον Μαρίνου Ουζουνίδη είναι πως θα έχουν χρόνο όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών έτσι ώστε να επιστρέψουν κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας όταν αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα. Οι Μπέρτος και Γούτας έχουν κάποια μικροπροβλήματα που αναμένεται να ξεπεραστούν σύντομα ενώ ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Μάρκο Μαρκόφσκι. Στα θετικά κι η επιστροφή του Σπύρου Βάλλα καθώς εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών.