Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πιλάβιος και Βρύζας την Παρασκευή στην Κομοτηνή!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα είναι μεταξύ των συνδαιτημόνων της καθυστερημένης πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα κόψει η ΕΠΣ Θράκης
       ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας θα είναι μεταξύ των συνδαιτημόνων της καθυστερημένης πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα κόψει την Παρασκευή σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής η ΕΠΣ Θράκης. Οι καλές σχέσεις άλλωστε του προέδρου της ΕΠΣ Μάνου Γαβριηλίδη με την ηγεσία της ΕΠΟ αποτελούν εχέγγυο για την καλή δουλειά που γίνεται στην περιοχή στον τομέα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τη στιγμή που άλλες Ενώσεις όμορων νομών αντιμετωπίζουν ζωτικό πρόβλημα επιβίωσης στην διοργάνωση των ερασιτεχνικών τους πρωταθλημάτων.

Ο κ. Πιλάβιος θα έρθει στην Κομοτηνή σε μια δυσμενή συγκυρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο αναβάλλεται η διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με απόφαση των ομάδων που συμμετέχουν στο συνεταιρισμό, οι οποίες διαμαρτύρονται για την περιστολή των επιχορηγήσεων του ΟΠΑΠ προς τις ΠΑΕ και για την απαξίωση, που επικαλούνται, από διάφορους βουλευτές εναντίον των προσώπων που διακονούν το ποδόσφαιρο, στη διάρκεια ψήφισης του νομοσχεδίου την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή που αφορά τις σχέσεις πολιτείας και ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Θα ερωτηθεί για πολλά λοιπόν ο κ. Πιλάβιος στην Κομοτηνή αν και διακρίνεται ο ίδιος από ιδιαίτερη φειδώ σε ό,τι αφορά δηλώσεις που θα μπορούσαν να εκθέσουν τον ίδιο όσο και το σύστημα που υπηρετεί .

Ο έτερος των καλεσμένων, Ζήσης Βρύζας, θα αφιχθεί στην Κομοτηνή στον απόηχο του επαναληπτικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας και είτε θα είναι εύχαρις από μια πιθανή πρόκριση της ομάδας του είτε κατηφής από ενδεχόμενο αποκλεισμό.

.