Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Γαϊδούρι 5 ίππων από την Ξάνθη απέκτησε πανελλαδική προβολή μετά από την αγγελία του στο ίντερνετ!

Το πρωί το θέμα απασχόλησε
μέχρι και την εκπομπή του
Ιορδάνη Χασαπόπουλου στον
τηλεοπτικό σταθμό Mega...

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Η ιντερνετική αγγελία για την πώληση ενός γαϊδάρου στην Ξάνθη, απασχόλησε τη δημοσιότητα έντονα.


Σε site για αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εμφανίστηκε η αγγελία (εικόνα 2) για ένα γάιδαρο από την Ξάνθη που πωλείται 350 ευρώ (τιμή συζητήσιμη). Ο πωλητής ήταν αναγκασμένος να συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία στο site και έτσι ενημέρωνε τους υποψήφιους αγοραστές ότι ο γάιδαρος είναι μαύρου χρώματος, γεωργικό όχημα, 5 ίππων, χωρίς καύσιμο !


Γαϊδούρι 7 ετών αρσενικό !

"Γαιδούρι 7 ετών αρσενικό πωλείται λόγω αλλαγής επαγγέλματος" ανέφερε η αγγελία. Το γαιδούρι πωλούσε ο κύριος Τάκης από την Ξάνθη, που έβαλε το κινητό του στην αγγελία. Το θέμα απασχόλησε και την πρωινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, όπου εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διομήδειας Στάθης Τουρουνίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο γάιδαρος πωλήθηκε στην περιοχή του Ζυγού !

Η αγγελία έχει αφαιρεθεί από το σχετικό site αλλά πρόλαβε ήδη να κάνει διάσημο το γάιδαρο από την Ξάνθη. Οι εποχές άλλαξαν αλλά το ίντερνετ είναι το σύγχρονο παζάρι, όπου ο ευρηματικός κύριος Τάκης διοχέτευσε την αγγελία για την πώληση του γαϊδάρου.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/