Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ωρα τελικού απόψε για την Ξάνθη απέναντι στην Δόξα Δράμας

Μεγάλο ματς έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα το αποψινό στα Πηγάδια, με τους Θρακιώτες να θέλουν απαραίτητα τους τρεις βαθμούς της νίκης για να σπάσουν το αρνητικό σερί των οκτώ ηττών και να μην κινδυνεύσουν με υποβιβασμό στην Β' Εθνική
ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ LIVE Η ΝΕΤ


Όλοι οι αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Superleague είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 1/4 στις 19:00 το απόγευμα και το γειτονικό ντέρμπι Skoda Ξάνθη-Δόξα Δράμας (ΝΕΤ) είναι αυτό που ξεχωρίζει. Η γηπεδούχοι υποδέχονται στα Πηγάδια την ουραγό του πρωταθλήματος, αλλά πάντα μαχητική Δράμα και θέλουν να σπάσουν το αρνητικό σερί των 8 συνεχόμενων ηττών και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, κερδίζοντας συνάμα ένα τρίποντο που θα τους δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, στην προσπάθεια που γίνεται πλέον για σωτηρία της ξανθιώτικης ομάδας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι συγκεντρωμένη για τον στόχο της και βρίσκεται ήδη στα Πηγάδια, όπου προετοιμάζεται καλύτερα για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής, ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Ντάνι και Κομεσίδη που είναι τιμωρημένοι. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο υποβιβασμός θεωρείται δεδομένος, όμως η Δραμινοί απέκτησαν εμπειρίες από την επιστροφή τους στην Superleague, κέρδισαν το χειροκρότημα και αν οι συνθήκες ήταν καλύτερες γι' αυτούς ίσως κέρδισαν και περισσότερα.

Όπως και να' χει ταξιδεύουν στην Ξάνθη με σκοπό την νίκη, ενώ δεν έχουν και άγχος και ο προπονητής της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης θα έχει στην αποστολή τους: Σέρεμετ, Δαύκος, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Στεργιανός, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Κάπελ, Κυβελίδης, Αραβίδης, Λεάντρο, Γκαρακλίδης, Κουμπρόγλου, Κατσικογιάννης, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), με βοηθούς τους κ. Γουργιώτη (Φθιώτιδας) και κ. Δημητριάδη (Καστοριάς), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Τίκας (Καρδίτσας).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/