Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ποιοι κατέθεσαν αίτηση για να είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στην Θράκη

Τέσσερα τα ονόματα στην Ξάνθη δίνουν την αίσθηση της ανανέωσης, μόλις μία αυτοπρόταση στην Ροδόπη αλλά και 11 από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μηνύματα για αλλαγή νοοτροπίας και ανανέωσης ήταν οι τέσσερις αιτήσεις βουλευτικής υποψηφιότητας που κατατέθηκαν στην Ξάνθη για το ΠΑΣΟΚ. Αυτές είναι σύμφωνα με την Piazzadelpopolo οι εξής:


Δημήτρης Σαλτούρος (Δικηγόρος, 41 ετών)

Κώστας Γαβριηλίδης (Συνδικαλιστής ΣΕΚΑΠ, 36 ετών)

Ανέστης Αντωνιάδης (Επιχειρηματίας, 35 ετών)

Δημήτρης Δόντσος (Εκπαιδευτικός, 53 ετών)


Την ίδια ώρα, δύσκολα παραμένουν τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, αν και το κόμμα θα πάρει για μια ακόμη φορά την πρωτιά στο νομό, σε ότι αφορά στα άτομα τα οποία θα εκτεθούν στην κοινωνία και θα ζητήσουν την ψήφο τους. Έτσι είχαμε μόνο μία αίτηση για την θέση του υποψηφίου βουλευτή και 11 προτάσεις από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης.


Η μοναδική αίτηση για υποψηφιότητα κατατέθηκε από τον ειδικευόμενο χειρούργο του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Χρήστο Σίμογλου "και δεν αξίζει καν σχολιασμό", σχολιάζει η έγκυρη στα πασοκικά ζητήματα Piazza.

Κατά την συνεδρίαση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 1 Απριλίου, προτάθηκαν από τα μέλη του οργάνου οι εξής, για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο στο νομό:

Γιάννης Νικολαΐδης

Κώστας Χουβαρδάς

Σοφία Μενεσελίδου

Μαρίκα Πουρνάρα

Μεμέτ Γιακούπ

Αργύρης Μπακιρτζίδης

Γιώργος Μανανάς

Στέφανος Τζανίδης

Χρύσα Μανωλιά

Σαλήμ Σεβγκή

Χουσεΐν Ερτζάν

Από τους παραπάνω μόνο ο Γιάννης Νικολαΐδης ξεκαθάρισε ότι ενδιαφέρεται, αλλά προς το παρών οικογενειακοί λόγοι «φρενάρουν» προς το παρών την απόφαση του. Απόφαση όμως, η οποία θα παρθεί το αργότερο την Τρίτη. Σε ότι αφορά το άτομο το οποίο θα πλαισιώσει τον Αχμέτ Χατζηοσμάν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, σε ότι αφορά τους μουσουλμάνους, όπως όλα δείχνουν θα είναι η Σαλήμ Σεβγκή.

Οι υπόλοιποι ευχαρίστησαν για την πρόταση που τους έγινε, αλλά απέφυγαν να μπούνε στην διαδικασία της βουλευτικής υποψηφιότητας. Η Χρύσα Μανωλιά δήλωσε μάλιστα πως έκανε τον κύκλο της στην πολιτική…