Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πένθος στον ΓΑΣ Κομοτηνή, που παίζει απόψε με τον Μέγα Αλέξανδρο

Κανονικά θα αγωνιστεί στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι το ανδρικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ, παρά το βαρύ κλίμα από την απώλεια του
        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκαν  οι προπονήσεις του ΓΑΣ Κομοτηνή ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Μ.Αλέξανδρο. Ο λόγος είναι ο ξανικός θάνατος του πατέρα του Δημήτρη Μήτσου το βράδυ της Τρίτης , με τον νεαρό αθλητή να φεύγει αμέσως στον τόπο καταγωγής του (Αγρίνιο). Όπως είναι φυσικό στο άκουσμα της δυσάρεστης αυτής είδησης, όλοι οι συμπαίχτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πάγωσαν.

Παράλληλα στο ιστολόγιο της ομάδας αναρτήθηκε και συλλυπητήρια ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: ¨Σύσσωμο το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του συλλόγου ΓΑΣ ¨Κομοτηνή¨ εκφράζουν τα συλληπητήρια τους και την βαθύτατη τους οδύνη στον αθλητή μας Δημήτρη Μήτσου για τον απρόσμενο χαμό του πατέρα του ¨.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Κομοτηνής επιδιώκει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Από την άλλη ο Μέγας Αλέξανδρος παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή.


Αναλυτικά η 18η αγωνιστική (1/04):
Μ. Αλέξανδρος – ΓΑΣ Κομοτηνή

Ιωνικός Ιωνίας – Αργοναύτης

Τιτάνες Δράμας – Δόξα Πεύκων

Πευκοχώρι – Ελευθερούπολη

Ορφέας Ν. Σκοπού – Κένταυρος 20-0 α.α.

Απόλλων Καλαμαριάς – Μαντουλίδης