Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Εμφάνιση του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών στην Ροδόπη

Τις θέσεις του πολιτικού
τους φορέα παρουσίασαν
στελέχη του νέου πολιτικού
φορέα στην Κομοτηνή...

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Την εναλλακτική πρόταση, την πολιτική που θα σέβεται τον εργαζόμενο, θα επενδύει στην κοινωνία, στη νεολαία και παράλληλα θα χαράσσει κόκκινες γραμμές εκεί που θίγεται το εθνικό συμφέρον, πρεσβεύει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.

Το κόμμα που δημιουργήθηκε από το Γιάννη Δημαρά, ο οποίος καταψηφίζοντας, ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το πρώτο κιόλας μνημόνιο, διαφοροποίησε τη θέση του και τάχθηκε απέναντι στην πολιτική που μειώνει μισθούς και συντάξεις για την εξυπηρέτηση και μόνο του δημοσίου χρέους. Με αυτό το σκεπτικό και με στόχο οι πολίτες να πιστέψουν στις δυνάμεις του και να ελπίσουν για ένα καλύτερο μέλλον, προετοιμάζονται για τις εκλογές τα στελέχη του κόμματος. Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο τη γνωριμία με τους πολίτες, η Συντονιστική Γραμματεία Αν. Μακεδονίας & Θράκης του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, παρουσία και του υπεύθυνου νεολαίας του κόμματος, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή. Από τη Δράμα, όπου κατάγεται ο Θανάσης Παπαδημητρίου, μέλος του κόμματος, δήλωσε γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και υποστήριξε ότι υπάρχει λύση. Αναφέρθηκε στις προτάσεις του πολιτικού φορέα, αλλά και στο Γιάννη Δημαρά, ο οποίος, όπως είπε, αν και δε το καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις,- παίζοντας το δικό τους παιχνίδι-, αποτελεί πρόσωπο αγαπητό και χαίρει της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε ακόμα στις θέσεις του κόμματος στα εθνικά ζητήματα, αλλά και την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο. Στάθηκε κυρίως στο ελληνικό χρέος, αμφισβητώντας μάλιστα το μέγεθος του. «Ζητάμε επιτροπή ελέγχου, αυτά τα νούμερα δε βγαίνουν για την Ελλάδα». Όσον αφορά στην πολιτική ζωή του τόπου, το στέλεχος του Πανελλήνιου Άρματος, σχολίασε θετικά το γεγονός ότι καθημερινά δημιουργούνται νέα κόμματα και πολιτικοί φορείς. Είναι ίσως το πιο υγιές στοιχείο στην πολιτική ζωή της Ελλάδας των τελευταίων δεκαετιών σχολίασε. Όσον αφορά στις εκλογές, κάλεσε τους πολίτες να εκφραστούν πολιτικά και να απαντήσουν στην κάλπη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Τους κάλεσε να ψηφίσουν τα μικρά κόμματα να ενισχύσουν την πολυφωνία και την εναλλακτική πρόταση.


ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΟΖ

Όσον αφορά τις θέσεις του κόμματος, στη δημιουργία Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης, στην Περιφέρεια, «θα μας βρουν απέναντι τους», δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος του κόμματος Παναγιώτης Γεωργιάδης. Η συνταγή αυτή είπε ότι είναι δοκιμασμένη σε άλλη κράτη, ενώ υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες του πληθυσμού. «Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών είναι κάθετα αντίθετο σε αυτές τις λογικές, υπό το φως ότι υπάρχουν διάφορες οικονομικές τέτοιες ζώνες που μπορούν να τις φτιάξουν τα φόρουμ που τις διαχειρίζονται όπως θέλουν. Εάν τελικά πειραχθούν οι εργασιακές σχέσεις και εάν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διαφανεί ότι υπάρχει μια ενδεχόμενη αλλοίωση του πληθυσμού της Περιφέρειας μας, εμείς δε δεχόμαστε σε καμία περίπτωση την Ειδική Οικονομική Ζώνη και δεν θα κάνουμε πίσω σε τίποτα».


ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ

Κάλεσμα στους νέους, να επιλέξουν τον εναλλακτικό δρόμο απεύθυνε ο υπεύθυνος της νεολαίας του κόμματος Σταύρος Τασσιόπουλος. Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών δεν είναι απλά ένα κόμμα, είναι ένας φορέας ο οποίος θέλει να τονώσει την ενασχόληση των νέων ανθρώπων με τα πραγματικά τους προβλήματα και να δώσει ένα νέο νόημα στην πολιτική, είπε χαρακτηριστικά. «Δεν είναι ακόμη ένα κομματικό δημιούργημα για να βολευτούν κάποιοι, είναι ένας φορέας που έχει έρθει για να δώσει μια προοπτική στη χώρα μας, στην πατρίδα μας και μια ουσιαστική προοπτική για τους νέους ανθρώπους της Ελλάδος. Εμείς ως νεολαία του κόμματος και ως κόμμα, ο Γιάννης Δημαράς έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι πιστεύει στην νέα γενιά, πιστεύει σε μια άλλη προοπτική».


Πηγή:  http://www.xronos.gr/