Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας - Σαπών

ΜΕ 17
ΘΕΜΑΤΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ
ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ



Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες την Τετάρτη 28-03-2012 και ώρα 18.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:



1. 4η τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Μαρώνειας-Σαπών χρήσης 2012.



2. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου : « Κατασκευή και ασφαλτόστρωση της οδού Νέδας Κίζαρι» και ορισμός εκπροσώπων για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης και τη σύσταση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου (Τερλέγκας Χρήστος)



3. Λήψη απόφασης για Α’ κατανομή πιστώσεων των μειονοτικών Σχολείων του Δήμου για κάλυψη λειτουργικών δαπανών.



4. Λήψη απόφασης για διαγραφή εννέα (9) νηπίων και εγγραφή δύο (2) νηπίων για την σχολική περίοδο 2011-2012 στον παιδικό σταθμό Σαπών του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών και έγγραφή ενός νηπίου για την ίδια περίοδο στον παιδικό σταθμό Ξυλαγανής του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.



5. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της Τσελεμπίδου Φωτούλας κατοίκου Αρίσβης για χορήγηση Άδειας βοσκής των ζώων της (15 βοοειδή και 6 μοσχάρια ) στο βοσκότοπο Σαπών



6. Καθορισμός τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων για άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (καντίνες παραλιών) έτους 2012



7. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση ή μη με δημοπρασία απλής χρήσης αιγιαλού για την τοποθέτηση ξαπλωστρών και ομπρελών στις παραλίες α) Ιμέρου β) Πετρωτών γ) Προφήτη Ηλία δ) Κρυονερίου



8. Τροποποίηση της απόφασης του ΔΣ 245/2011 που αφορά στην αναπροσαρμογή τελών φωτισμού καθαριότητας του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών για το έτος 2012.



9. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων των Μουσταφά Σεμπαετίν, Χαλήλ Χουσείν, Κοτσάκη Αλεξάνδρας και Δαγκαλάκη Διαμάντως για αποζημίωση ζημιών σε αγροτεμάχια (στους οικισμούς Βελκίου και Αρσακείου) και στις καλλιέργειές τους που προκλήθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου και ψήφιση σχετικών πιστώσεων.



10. Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου για το ευρισκόμενο στην Κρωβύλη κατάστημα «Καφενείο» της Μαϊσούμ Μουσγέν



11. Τροποποίηση της απόφασης του Δ.Σ.με αριθμό 5/2012 που αφορά στην αντικατάσταση του αναπληρωτή ορισθέντος εκπροσώπου –Μουσταφά Ορχάν- για συμμετοχή του στην τριμελή επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων στους παραγωγούς για την έκδοση παραγωγικής αδείας σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 6 του ΠΔ 51/2006.



12. Συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας και εκτίμησης για δημοπρασία εκποιουμένου ακινήτου του Δήμου βάσει του άρθρου 7 του ΠΔ270/81.



13. Συμπλήρωση της υπ’ αρίθμ.189/2011 απόφασης του ΔΣ, που αφορά το γ’ τεμάχιο (εμβαδού 200 τ.μ. στο αγρόκτημα Ασκητών χαρακτηρισμένα χερσολείβαδα κοινόχρηστα παραχωρούμενα στο Δήμο Μαρώνειας-Σαπών για την κατασκευή συγκεντρωτικών δεξαμενών καθώς και ανόρυξη μίας γεώτρησης πλησίον αυτών στο Αγρόκτημα Ασκητών με σκοπό την ύδρευση οικισμών του δήμου -παραχώρηση δημόσιας έκτασης για κοινωφελείς σκοπούς , άρθρο 6 του Ν. 994/79)



14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων καταναλωτών για μείωση φόρων και δημοτικών τελών (Ντάλιας Μιχαήλ, Γρηγοριάδου Ελένη-άρθρο 202)



15. Λήψη απόφασης για έκδοση άδειας υπαιθρίου πλανοδίου εμπορίου στον Σουλεϊμάν Χουσεϊν του Σουλεϊμάν.



16. Λήψη απόφασης για μεταβολές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2012-2013.



17. Επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων για το 2012.



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΙΧΑΝ