Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες σήμερα ο Πανθρακικός

Φιλοξενεί στις 4.00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Θρασύβουλο σε κρίσιμο αγώνα που θα έχει γενική είσοδο και δωρεάν εισιτήρια για άνεργους και μικρά παιδιά

       ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τον επικίνδυνο Θρασύβουλο υποδέχεται την Τετάρτη στις 16:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός με στόχο την επιστροφή στις νίκες και τη διατήρηση του θετικού σερί στο γήπεδο του. Ο Σάββας Παντελίδης ζήτησε να ξεχάσουν όλοι το παιχνίδι με την Καλλιθέα και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με τον Θρασύβουλο.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την ομάδα της Κομοτηνής , καθώς στην αποστολή συμπεριελήφθησαν 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνων έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Γιάννης Χρήστου και Νίκολα Μπέλιτς που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες, ενώ επανέρχονται οι Μπαλού (εξέτισε την ποινή των 3 αγωνιστικών ημερών) και Νίκος Σουλτανίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Ταΐρης, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Μίνγκας, Χλωρός, Γωνιάδης, Μπαϊκαρά, Πόνσε, Σίμωσης, Ρεκλείτης, Μοσχάκης, Μπαλού, Μουνάφο, Λιαπάκης, Κοντογουλίδης και Σουλτανίδης.

Ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον Θρασύβουλο, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της, ότι από το απόγευμα της Τρίτης 27 Μαρτίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 16:00, μεταξύ του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ και του Θρασύβουλου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Την Τετάρτη, μέρα του αγώνα με τον Θρασύβουλο, η πώληση των εισιτήρίων θα αρχίσει από τις 12:00 έως και την ώρα έναρξης.Όπως και στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδι η διοίκηση του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, γνωρίζοντας τις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες που υπάρχουν στην περιοχή μας αλλά και την κρισιμότητα της συνάντησης, όρισε γενική είσοδο 10€. Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θα διαθέσει από τα γραφεία της, την Τετάρτη 28 Μαρτίου (ώρες λειτουργίας 10:00 – 12:00), 50 εισιτήρια σε ανέργους.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε: Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/