Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πως δικαιολογεί ο Στυλιανίδης την απουσία του από την παρέλαση της Κομοτηνής;

Πήγε σε άλλην οικισμού της Ροδόπης, προφανώς για να αποφύγει ενδεχόμενα έκτροπα εναντίον του, ωστόσο ο ίδιος προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση και να πέι ότι δεν ήταν μόνος αλλά πήγαν εκεί και... άλλοι
       ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ;

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σαπών για την 25η Μαρτίου παραβρέθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, όπως και ο εισαγγελέας Εφετών Θράκης και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης.


Μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης συμμετείχαν στην δοξολογία, κατέθεσαν στεφάνι στο ηρώον των Σαπών και παρακολούθησαν την παρέλαση, στην οποία εκτός από τους μαθητές και τα πολιτιστικά σωματεία έλαβαν μέρος, με εντυπωσιακούς σχηματισμούς, η μονάδα ειδικών δυνάμεων της Ν. Σάντας καθώς και το τάγμα Εθνοφυλακής.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συναντήθηκε με μαθητές και κατοίκους της περιοχής, επισκέφθηκε τα κεντρικά καφενεία και κατέληξε στο Δήμο μαζί με τους άλλους επισήμους, προκειμένου να συγχαρεί τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την άψογη διοργάνωση των πανηγυρικών εκδηλώσεων του.

Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο Βουλευτής της ΝΔ τόνισε:

«Σήμερα είναι ημέρα ελπίδας τόσο για την ορθόδοξη πίστη μας όσο και για το ελληνικό έθνος. Τη μέρα αυτή έχει νόημα να εκδηλώσουμε την αυτοπεποίθηση μας και την αισιοδοξία μας εν όψει της κρίσης που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε τις δυνάμεις να αντιπαλέψουμε τις δυσκολίες και με ξεκάθαρο σχέδιο να ανορθώσουμε την Ελλάδα και να στηρίξουμε τη Θράκη και τη Ροδόπη, που δικαιούνται και μπορούν να ξαναπρωταγωνιστήσουν. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις μάχες που έχουμε μπροστά μας και ενωμένα θα πετύχουμε».

.