Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Με 4-0 διέλυσε η Ν. Χιλή τις Σάπες, ήττα του Σουφλίου από την Καβάλα

Ελπίδες για παραμονή αποκτά ο Ορφέας Ξάνθης μετά τους τρεις πόντους που πήρε άνευ αγώνα καθώς αντιμετώπιζε κανονικά το Εύμοιρο
Ισοπαλία για τα Αρριανά, νέο στραβοπάτημα του Σιδηροκάστρου που έμεινε ισόπαλο με την Προσοτσάνη αλλά διατηρεί προβάδισμα ανόδου
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


«Χρυσή» ισοπαλία 1-1 πέτυχε η Προσοτσάνη, η οποία κατάφερε να κόψει κι άλλους βαθμούς από τον πρωτοπόρο του ομίλου, Εθνικό Σιδηροκάστρου, ο οποίος ωστόσο διατηρεί σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση… άνοδος.

Με τους τρεις βαθμούς «δραπέτευσε» η Καβάλα από την έδρα του Έβρου Σουφλίου, του οποίου επιβλήθηκε με 1-0, ενώ ο Ορφέας Ελευθερούπολης πλησίασε κι άλλο την κορυφή μετά τη νίκη με 1-0 επί του… διώκτη του, Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Ζίχνης.

Στα τέσσερα γκολ σταμάτησε η ΑΕ Νέας Χιλής, η οποία επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 της Ελπίδας Σαππών εκτός έδρας, ενώ ελπίδες για σωτηρία διατηρεί ο Ορφέας Ξάνθης μετά την εκτός έδρας επικράτηση στα χαρτιά με 3-0 επί της αποχωρήσασας από το πρωτάθλημα ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου.

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Άρης Ακροποτάμου και Αετός Αρριανών , οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και βρίσκονται στο μεταίχμιο για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ τέλος, εύκολα πήρε επίσης τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά η ΑΕ Πιερέων.