Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Δυο στους τρεις Θρακιώτες θα κλάψουν στην τελευταία στροφή της Σούπερ Λίγκας

Στα Πηγάδια πέφτει η αυλαία με την Ξάνθη σωσμένη, να υποδέχεται τον Εργοτέλη του καβαλιώτη πρώην προπονητή της Νίκου Καραγεωργίου
Σωτηρία διεκδικούν επίσης η Κέρκυρα του αλεξανδρουπολίτη Θανάση Τσίγκα και ο Παναιτωλικός του κομοτηναίου Χουσεΐν Μουμίν
         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Superleague, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, όπου γίνεται μάχη. Σαφέστατο προβάδισμα έχει η Κέρκυρα, η οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική στο ¨Κλεάνθης Βικελλίδης¨ τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη. 


Με νίκη οι ¨Φαίακες¨ , που έχουν στη συνθεση τους τον Αλεξανδρουπολίτη Θανάση Τσίγκα, θα παραμείνουν στην κατηγορία. Νίκη και παράλληλα ήττα της Κέρκυρας θέλει ο Εργοτέλης, που αντιμετωπίζει στα Πηγάδια την Skoda Ξάνθη ενώ ένα μικρό θαύμα θέλει ο Παναιτωλικός του κομοτηναίου Χουσεΐν Μουμίν, που θέλει ήττα της Κέρκυρας και του Εργοτέλη και διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναικό.


Πρόβα τελικού για Ολυμπιακό και Ατρόμητο, που βρίσκονται αντιμέτωποι τώρα, όπως και το επόμενο Σάββατο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ματς γοήτρου για ΟΦΗ και Γιάννενα, όπως και στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης.


30η αγωνιστική Superleague:
Αρης-Κέρκυρα
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννενα
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός
Ξάνθη-Εργοτέλης
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
Δόξα Δράμας-ΑΕΚ

Η Βαθμολογία:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70 
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 63
3. Π.Α.Ο.Κ. 50
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 50
5. A.E.K. 47
6. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 42
7. Ο.Φ.Η. 37
8. ΑΡΗΣ 36
9. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 36
10. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 35
11. SKODA ΞΑΝΘΗ 33
12. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 33
13. ΚΕΡΚΥΡΑ 31
14. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ. ΕΝΩΣΙΣ 29
15. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28
16. ΔΟΞΑ ΔΡ. 16