Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Σφράγισαν παραμονή οι γυναίκες του ΓΑΣ Κομοτηνή

Παραμένουν και του 
χρόνου στην Α2 Κατηγορία 
μετά τη νίκη που πέτυχαν το 
πρωί επί του ΑΟ Σερρών με 71-48


        ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ




Τα κορίτσια του ΓΑΣ Κομοτηνή, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην Α2 γυναικών, επικρατώντας το πρωί της Κυριακής την ομάδα του ΑΟ Σερρών με 71-48. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα κορίτσια του Θέμη Κουκοβίνου ήταν μπροστά στο σκορ και στην ουσία δεν αγχώθηκαν.

Βέβαια, όπως παραδέχθηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής του ΓΑΣ Θέμης Κουκοβίνος , η κατάσταση δεν είναι καλή για το μπάσκετ της Κομοτηνής . Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την υπερπροσπάθεια τους, ωστόσο είναι κρίμα που δεν υπάρχουν άνθρωποι να στηρίξουν το μπάσκετ της Κομοτηνής, που παρά τα προβλήματα δείχνει πως βρίσκεται σε αξιοπρεπές επίπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό για τον ΓΑΣ με την Μάρω Σεβδυνίδου να ηγείται στο σκοράρισμα. Η διαφορά έφτασε μέχρι και στους 19 (30-11) για να κλείσει όμως το ημίχρονο με τον ΓΑΣ προηγούμενο με 34-26, καθώς έκανε την εμφάνιση της η κούραση. Στην επανάληψη, ο ΓΑΣ με πλουραλισμό στην επίθεση δεν επέτρεψε στις Σερραίες να ελπίζουν στο θαύμα και με το πέρασμα της ώρας διεύρυναν ακόμα περισσότερο τη διαφορά για να φτάσουμε στο τελικό 71-48. Το τρίποντο της Λιούρτα, που ήταν και το τελευταίο εντός έδρας καλάθι για τον ΓΑΣ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τις συμπαίχτριες της .

Δεκάλεπτα: 18-9, 34-26,49-36, 71-48

ΓΑΣ Κομοτηνή: Στάνη 13, Σεβδυνίου 21 (2), Τσακίρη Άννα 8, Λιούρτα 9 (1), Κεχαγιά 8, Δοκούτση 12 (2), Ψυλλάκη

ΑΟ Σερρών: Μαραγκού 8 (1), Δεινοπούλου 4, Κυρατζή 4, Τόγα 2, Τζιαμπάζη 3(1), Ουζούνη 11, Χωλοπούλου 16, Λαδοπούλου, Διαμαντίδου