Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τους κατέστρεψαν το σπίτι στην Μάκρη επειδή δεν βρήκαν χρήματα μέσα σε αυτό

Με την οργή των διαρρηκτών που μπήκαν στον χώρο τους απογευματιάτικα βρέθηκε αντιμέτωπο ένα ζευγάρι που κατοικεί τον οικισμό του Δήμου Αλεξανδρούπολης
        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Με την οργή των διαρρηκτών που μπήκαν στο σπίτι τους απογευματιάτικα βρέθηκε αντιμέτωπο ζευγάρι που κατοικεί τον οικισμό της Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Οι άνθρωποι, επισκέφθηκαν φιλικό τους πρόσωπο και έλειψαν τις απογευματινές ώρες από το σπίτι τους. Λίγο μετά τις 8 που επέστρεψαν, βρήκαν την πόρτα παραβιασμένη. Αυτό όμως που αντίκρυσαν εντός της οικίας, ήταν πραγματικά απερίγραπτο!

Οι διαρρήκτες, οι οποίοι δεν βρήκαν ούτε χρήματα ούτε κάτι μεγάλης αξίας για να κλέψουν, αποφάσισαν να εκφράσουν την οργή τους, κάνοντας το σπίτι του άτυχου ζευγαριού γης μαδιάμ! Κατέστραψαν ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα και ό,τι έβρισκαν στο διάβα τους. Η είδηση σόκαρε την μικρή κοινωνία της Μάκρης, με τους κατοίκους να φοβούνται για τις ζωές και τις περιουσίες τους, λέγοντας μάλιστα ότι το νέο συμβάν σημειώθηκε και σε σπίτι που θεωρείται αρκετά ασφαλές!