Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Περιοδεία Βενιζέλου στην Θράκη

Σε αντίθεση με τον αρχηγό της ΝΔ που απέκλεισε την περιοχή μας, αυτός του ΠΑΣΟΚ έχει προγραμματίσει να έρθει μέσα στις προσεχείς ημέρες


ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ;




Σήμερα Τρίτη αναμένεται να παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ σε ειδική εκδήλωση στην Ιπποκράτους. Την ίδια ώρα, πηγές  του Κινήματος ανέφεραν ανεπίσημο πρόγραμμα περιοδειών του προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου για τις προσεχείς ημέρες.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί την Τρίπολη και την Πάτρα, ενώ το Σάββατο θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, όπου θα παραστούν και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, την «κωδικοποίηση» του κυβερνητικού προγράμματος του Κινήματος.

Την ίδια μέρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί στη Θράκη και την Κυριακή στη Λάρισα.
Το απόγευμα της Κυριακής, 29 Απριλίου, ο Ευ. Βενιζέλος θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη, στον υπαίθριο χώρο της πρώτης προβλήτας του λιμανιού της πόλης. Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει στις 18.30.

Κατά συνέπεια, στην Θράκη θα πρέπει να τον αναμένουμε το Σάββατο, μάλλον για ένα πέρασμα, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει σε ποιον ή ποιους νομούς θα πάει και αν θα πραγματοποιήσει κάποια ομιλία.