Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δεν βρίσκουν φιναλίστ για το Miss Thraki και δίνουν παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων, μπας και τσιμπήσουν καμιά ακόμα

Ενώ η αρχική προθεσμία έληγε στις 29 Απριλίου, τώρα ανακοίνωσαν ότι θα λήξει στις 6 Μαΐου γιατί είναι προφανές ότι την ημέρα των εκλογών κάποιοι θα σκέφτονται αντί για το μέλλον της πατρίδας το πως θα λάβουν μέρος στα... κιτς τοπικά καλλιστεία
             ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Από περιορισμένη και όχι ιδιαιτέρως ικανοποιητική συμμετοχή στέφεται για την ώρα ο διαγωνισμός Miss Thraki 2012 αφού στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, η νεολαία ΔΕΝ έχει όρεξη για δόξες και καλλιστεία - πλην ορισμένων ψωνισμένων κοριτσόπουλων που ποτέ δεν θα εκλείψουν.

Αυτός είναι προφανέστατα και ο λόγος που δίνεται παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων, μπας και τσιμπήσει καμία απογοητευμένη από τους πολιτικούς κοπελίτσα και θελήσει μέσα στο φουλ της προεκλογικής περιόδου να δηλώσει συμμετοχή. Η αρχική προθεσμία ήταν μέχρι τις 29 Απριλίου αλλά όπως διαβάζουμε στo e-thraki (γιατί στην επίσημη ιστοσελίδα ακόμα δεν έχει περαστεί η αλλαγή) τώρα παρατείνεται μέχρι τις 6 Μαΐου, την Κυριακή των εκλογών δηλαδή.


Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν κορίτσια ηλικίας από 16 έως 25 ετών που ζουν ή κατάγονται από τη Θράκη. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεται μέχρι και σε... φοιτήτριες να δοκιμάσουν την τύχη τους, ή αλλοδαπές που ήδη κάνουν την τύχη τους στην Ελλάδα και ενδεχομένως να θελήσουν το κάτι παραπάνω στις πασαρέλες.

Τέλος πάντων, δηλώσεις συμμετοχής στο www.missthraki.gr ως 6 Μαΐου. 
Ημιτελικός για την επιλογή των 15 φιναλίστ (casting): 19 Μαϊου - Ξενοδοχείο Thraki Palace
Τελικός: Κυριακή 17 Ιουνίου - Ξενοδοχείο Thraki Palace