Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Διορθώνουμε: υπάρχει Θρακιώτης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και μάλιστα είναι συνδικαλιστής του... ΠΑΣΟΚ

Η πρώτη ανάγνωση δεν μας επέτρεψε να το αντιληφθούμε αλλά ήρθε το xanthipress να μας βάλει τα γυαλιά (γιατί είπαμε, εμείς τα αναγνωρίζουμε όλα) και να τον ανακαλύψει
       ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ




Ο λόγος για τον Γιώργο Πετράκη, που βρίσκεται στην ένατη (μη εκλόγιμη) θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.

Ως ιδιότητα δίνεται το "Υπάλληλος Δασικής Υπηρεσίας". Ως γνωστόν όμως, είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων. Επίσης τυγχάνει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Δασικών Υπαλλήλων Ν. Ξάνθης, ενώ διετέλεσε πρόεδρος της ΠΟΣΥΠ και του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όπως σημειώνει το http://www.xanthipress.gr/, ο υπάλληλος της Δασικής Υπηρεσίας από τη Διομήδεια, χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είχε παραιτηθεί πρόσφατα από την ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ εξαιτίας του Πολυνομοσχεδίου μετά το Μεσοπρόθεσμο, στις 23 Οκτωβρίου 2011. Παρέμενε όμως μέχρι πριν λίγο καιρό γραμματέας της ΠΑΣΚ (και είναι άγνωστο αν έχει παραιτηθεί) των Υπαλλήλων Αποκεντρωμένης και το όνομά του είχε περιοριστεί να ακούγεται το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής του ιδιότητας, χωρίς να έχει αναφερθεί ποτέ κάποια επαφή του με το κόμμα της ΝΔ.

Διαβάστε εδώ για την παραίτηση Πετράκη από το ΠΑΣΟΚ, από την ανάρτηση του περασμένου Οκτωβρίου: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο ξανθιώτης συνδικαλιστής Γ. Πετράκης.

.