Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Θρακιώτης πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών Σκακιστών!!!

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ 
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 
ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ 
ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!! Ο Γεράσιμος Βαλλιάνος του Εθνικού συνεχίζει να μας τρελαίνει με τις επιδώσεις του … Ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη από τον έντυπο τύπο, από την μεγάλη επιτυχία του, στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι, κατάφερε να κάνει το απίστευτο!!! να πάρει την πρώτη θέση από όσους συμμετείχαν στην κατηγορία κάτω τον 12 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι Ερασιτεχνών, που έγινε στην Χαλκιδική…

Ο Εθνικός συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών με δύο παίκτες του, τον Βαλλιάνο Γεράσιμο και τον αρχηγό του, τον Σπαθόπουλο Διογένη που μετά από 15 χρόνια ξανά συμμετέχει σε μια μεγάλη διοργάνωση και μάλιστα τα πήγε πολύ καλά. Οι αγώνες έγιναν στην Χαλκιδική και στο HOTEL PORTO KARAS από τις 16/04/2012 έως 22/04/2012. Στο αγωνιστικό μέρος ο Γεράσιμος με 4 νίκες και μία ισοπαλία σε 9 αγώνες, στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, ήταν 1ος. Ο Διογένης με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 9 αγώνες, στην τελική βαθμολογία, ήταν 22ος .

Θα θέλαμε να σταθούμε στην διαδρομή των δύο κορυφαίων παικτών του Εθνικού για τα έτη 2011 και 2012. Ο Διογένης και ο Γεράσιμος για τα έτη 2011-2012 στο Πρωτάθλημα Σκάκι που συμμετείχαν στην Γ΄ και Β΄ Εθνική ήταν αήττητοι !!!

Στο Πανέβριο Τουρνουά 2011 που έγινε το Φθινόπωρο στο Σουφλί ο Διογένης ήταν Πρωταθλητής και ο Γεράσιμος κάτω τον 18 ετών ήταν δεύτερος.

Στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ΦΑΡΟΣ 2011 που διοργάνωσε ο Εθνικός στο HOTEL ALEXANDER BEACH, ο Γεράσιμος ήταν τρίτος.

Στο Πανέβριο πρωτάθλημα που διοργάνωσε το Διδυμότειχο κάτω των 18 ετών ο Γεράσιμος ήταν πρωταθλητής.

Στο Πανέβριο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ορεστιάδα τον Ιανουάριο του 2012 ο Διογένης ήταν δεύτερος.

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα για παιδιά της ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ο Γεράσιμος ήταν Πρωταθλητής Ελλάδος !!!

Η ομάδα του Εθνικού στο σκάκι συνεχίζει, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δίνει δύο κρίσιμους αγώνες. Για το Κύπελλο Ελλάδος το Σάββατο 28/04/12 στις 16:30 το απόγευμα, παίζει στην έδρα του με την Κομοτηνή. Την Κυριακή 29/04/2012 στις 10:30 το πρωί στην Ξάνθη, δίνει για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, αγώνα μπαράζ με την Καβάλα.

Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ο Εθνικός θα ανέβει ακόμα ένα σκαλοπάτι προς την κορυφή !!!

.