Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Με Μπαλού πέρασε από Μέγαρα ο Πανθρακικός

Τρένο η ομάδα της Κομοτηνής, πάει φουλ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και πλέον μετρά αντίστροφα για να αρχίσει το πανηγύρι, μετά τη νίκη με 0-1 και επί του Βύζαντα


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Σπουδαία νίκη πήρε ο Πανθρακικός στα Μέγαρα, καθώς επικράτησε 1-0 του Βύζαντα, χάρη σε τέρμα του Μπαλού.


Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ήταν καλύτεροι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σημειώσουν κι άλλα γκολ, κυρίως με τον Χλωρό, που βρέθηκε τρεις φορές απέναντι από τον Μιχελή, χωρίς ωστόσο να τον νικήσει.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πανθρακικός, προσπαθώντας να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό του. Στο πρώτο μόλις λεπτό, ο Χλωρός βρέθηκε απέναντι από τον Μιχελή, αλλά ο τερματοφύλακας του Βύζαντα απέκρουσε. Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα κλασική ευκαιρία να σκοράρουν, με τον Χλωρό να μην μπορεί και πάλι να νικήσει τον Μιχελή. Στη συνέχεια ο Βύζας ανέβασε την απόδοσή του, με κάποιες προσπάθειες των Φαρούκ και Ροβίθη να μην ανησυχούν τον Κουτσόπουλο.
Στο 41’ όμως οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μπαϊκαρά με κάθετη πάσα βρήκε τον Μπαλού, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πρόλαβε το τάκλιν του Χριστοφιλέα και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βύζας προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή του, αλλά ο Πανθρακικός συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 62’ η ακριτική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, με τον Χλωρό να πλασάρει τον Μιχελή, αλλά ο Τριάντος έσωσε πάνω στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με μεγάλη ευκαιρία, με τον Ηλιόπουλο να σουτάρει από την μικρή περιοχή, αλλά ο Κουτσόπουλος με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το μηδέν στην εστία του.
Στο 77’ ο Ηλιόπουλος βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Κουτσόπουλο, όμως δεν πλάσαρε δυνατά. Στο 85’, ο Πανθρακικός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Μίνγκας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αν και είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 61’. Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σουτ, αλλά το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων δεν άλλαξε.


ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μιχελής, Βλάχος (83’ Παγώνης), Μουστάκης (75’ Οικονομόπουλος), Μωυσίδης, Παυλίδης, Πέτρου (46’ Ηλιόπουλος), Ροβίθης, Τριάντος, Φαρούκ, Χάλαρης, Χριστοφιλέας.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Μπαϊκαρά, Μπαλού, Μακρυδημήτρης, Μπέλιτς (61’ Μίνγκας), Χλωρός (80’ Ρεκλείτης), Σουλτανίδης (46’ Κοντογουλίδης).

.