Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ενα χρυσό και ένα χάλκινο από κομοτηναίους παλαιστές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Νέες μεγάλες επιτυχίες σημείωσε στην Θεσσαλονίκη το τμήμα πάλης του Αθλητικού Συλλόγου "Δημοκρίτειο"


          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Νέες επιτυχίες σημείωσε το Τμήμα Πάλης του Αθλητικού Συλλόγου «Δημοκρίτειο» , καθώς στους τελικούς των Πανελλήνιων Αγώνων Παίδων που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή ο αθλητής Ιμπίς Νιαζί κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 100 κιλών, ενώ στην κατηγορία των 63 κιλών ο Γρηγόρης Γκρηγκοριάν κατετάγη τρίτος.


Στους αγώνες συμμετείχαν οι καλύτερες οκτάδες από την Ελλάδα σε κάθε κατηγορία. Ο σύλλογος της Κομοτηνής συμμετείχε με δύο αθλητές και συγκεκριμένα τον Ιμπίς Νιαζί και τον Γρηγόρη Γκρηγκοριάν. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και να δοθούν τα εύσημα τους προπονητές κυρίους Μπάρμπα και Καρυπίδη.

Δεν σταματάνε βέβαια εδώ οι αγώνες, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα η επόμενη συμμετοχή του συλλόγου είναι οι αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 12 και 13 Μάη με τον ονομασία «Παλαίστρα». Από εκεί και πέρα ο σύλλογος θα συμμετάσχει σε πανευρωπαϊκούς αγώνες στην Σερβία και στην σε παγκόσμιους στην Τουρκία, όπου θα κατεβούν μόνο με τον Ιμπίς Νιαζή. Ο Ιμπίς Νιαζή θα είναι ένας από τους αθλητές που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στην Κομοτηνή...

,