Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σίγουρος ο Γιαννάκης για εκλογή βουλευτή του Καμμένου στην Ξάνθη

Βρέθηκε αντί του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο γενικός γραμματέας του κόμματος, αφού ο Καμμένος προτίμησε αντί της περιοδείας στην Θράκη να βγει για τηλεοπτική συνέντευξη στην Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ
        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Στην Ξάνθη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γ.Γ. των Ανεξάρτητων Ελλήνων κος Μιχάλης Γιαννάκης ο οποίος επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα εκλέξει βουλευτή στον Νομό.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα που έχει προέλθει από τη βάση αυθόρμητα» ανέφερε ο κος Γιαννάκης προσθέτοντας πως «εδώ θα στείλουμε εκπρόσωπο στο κοινοβούλιο με ότι αυτό συνεπάγεται. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν προβλήματα στην περιοχή σας».

Ο κος Γιαννάκης κατά την παρουσία του στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ξάνθη παρουσίασε τα πέντε στελέχη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στον Νομό. «Για το κίνημά μας δεν υπάρχουν διαχωρισμοί αν και έχουμε δεχτεί και προβοκάτσια και πόλεμο. Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να είναι ενωμένες και το ψηφοδέλτιο μας στην Ξάνθη το αποδεικνύει αυτό στην πράξη» επισήμανε ο κος Γιαννάκης σχολιάζοντας την παρουσία μειονοτικού υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ξάνθη, παρά τα όσα ψευδώς είχαν ακουστεί αρχικά περί αποκλεισμού της μειονότητας από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν μετανιώνουμε για το Μνημόνιο!
Πιστός στη θέση του να καταψηφίσει το Μνημόνιο παρουσιάστηκε ο κος Γιαννάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το ίδιο αισθάνονται όλα τα μέλη που απαρτίζουν την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Και οι δέκα συνάδελφοι που συμμετέχουμε στο κίνημα είμαστε περήφανοι και ήσυχοι με τη συνείδησή μας γιατί όποιος έχει διαβάσει το μνημόνιο δεν μπορεί να το ψηφίσει. Ούτε μετανιώσαμε ούτε πρόκειται να μετανιώσουμε για αυτή μας τη θέση» ανέφερε ο κος Γιαννάκης, εξηγώντας πως «στόχος μας δεν είναι απλώς μια παρουσία στο κοινοβούλιο, αλλά η ανατροπή αυτή της πορείας υποδούλωσης της χώρας μας και μετατροπής της σε προτεκτοράτο. Είναι η ώρα του πολίτη, ο οποίος έχει την ευκαιρία με την ψήφο του να πει ένα μεγάλο όχι. Στις 7 του Μαΐου θα συναντηθούμε όλες οι δυνάμεις ώστε να δώσουμε προοπτική και ελπίδα».

Συνεχής ο αγώνας για ανατροπή!
Κληθείς να σχολιάσει την επόμενη ημέρα των εκλογών και τη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κος Γιαννάκης τόνισε πως «το μεγάλο δίλλημα σε αυτές τις εκλογές εκτός όλων των άλλων είναι τι πατρίδα θέλουμε. Θέλουμε μια πατρίδα υποδουλωμένη που θα συνταχθεί με αυτή την πολιτική; Το 40 οι παππούδες μας είπαν ένα μεγάλο όχι και ο κατακτητής πέρασε. Ο αγώνας για την ανατροπή όλης αυτής της κατάστασης είναι συνεχής και θα είναι πιο έντονος από της 7 Μαΐου», χαρακτηρίζοντας, για ακόμη μια φορά, αντισυνταγματική τη μνημονιακή σύμβαση.

Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι…
Την ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή της κατάσταση, επισήμανε ο κος Γιαννάκης υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί να πάμε στην επόμενη ημέρα χωρίς να υπάρχει παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων αυτής της τεράστιας καταστροφής. Πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι».