Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η πρώτη δήλωση του θρακιώτη συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ που μπήκε στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ (ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ) ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;


            ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Πετράκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Αντώνη Σαμαρά, για την τιμή που μου έκανε να είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.Ευχαριστώ, ακόμη πιο πολύ, γιατί με την επιλογή του αυτή εκφράζει την εκτίμησή του στους δημόσιους υπαλλήλους, που υπηρετούν έντιμα τον πολίτη και γενικότερα το δημόσιο συμφέρον. Στους υπαλλήλους που, τα δύο προηγούμενα χρόνια – σε αντίθεση με όσα έταζε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ – υπέστησαν ισοπεδωτικές, οριζόντιες περικοπές, ενώ ταυτόχρονα – όπως όλοι οι Έλληνες – έγιναν θύματα της φορολιστρικής επιδρομής της κυβέρνησης, αλλά και της ακρίβειας.                                

Θέλω να υπογραμμίσω ότι ο Αντώνης Σαμαράς νοιάζεται και εργάζεται για να δώσει λύση στα προβλήματα των δημοσίων υπαλλήλων.                                                                

Γι’αυτό καλώ τους δημοσίους υπαλλήλους να είναι μαζί μας στη μάχη αυτή. Κανένας να μη λέιψει από τις κάλπες της 6ης Μαϊου. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει».