Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η φαρκοκωμωδία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Έβρο

Δεν είναι μόνο που ο ένας υποψήφιός τους δεν ήξερε τους συνυποψηφίους του, όπως αποκαλύψαμε προχθές (και μπορείτε να δείτε το σπαρταριστό βίντεο ΕΔΩ)
ΑΡΘΡΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠ'ΤΟ ALEXANDROUPOLISONLINE



Εδώ και 20 μέρες περίπου, μια μικρή ομάδα Αλεξανδρουπολιτών προσπαθεί να οργανώσει τοπικά το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Για το σκοπό αυτό έχουν κάνει ήδη δύο συναντήσεις και όρισαν και προσωρινή επιτροπή που θα εκπροσωπεί το κίνημα στον Έβρο, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, ενώ.....
έχουν δημιουργήσει και σχετικό γκρουπ στο Facebook "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν. ΕΒΡΟΥ" και καλούν όλους όσους αισθάνονται "Ανεξάρτητοι Έλληνες" να επικοινωνούν μαζί τους και να ενημερώνονται μέσω του γκρουπ στο Facebook.

Την ίδια περίοδο κάποιοι άλλοι Εβρίτες κατέθεταν αιτήσεις στο κόμμα για να είναι υποψήφιοι...βουλευτές και χτες ανακοινώθηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Έβρο.

Η πρώτη ομάδα, που αυτοαποκαλείται προσωρινή επιτροπή, προφανώς είχε άγνοια περί του ψηφοδελτίου και μάλλον δεν είχαν επαφές με τους υποψήφιους βουλευτές, τους οποίους και καλούν, πάλι μέσω Facebook, να έρθουν σε επαφή μαζί τους για να τους γνωρίσουν!!!

Ο ένας βρέθηκε και έκανε και δήλωση πως: «Είμαι υποψήφιος βουλευτής για μια Ελλάδα περήφανη, ανεξάρτητη και έναν Έβρο πρότυπο για όλη την Ευρώπη. Κατεβαίνουμε σε αυτές τις εκλογές με ένα και μόνο σκοπό, την πρώτη θέση στο Νομό»!!!

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές, προς το παρόν αγνοούνται, αλλά εμείς είμαστε πεπεισμένοι πως μέχρι την ημέρα των εκλογών θα καταφέρουν να συντονιστούν, να κάνουν poke, να στείλουν αιτήματα φιλίας, να γίνουν φίλοι, να ανταλλάξουν μηνύματα, να ανεβάσουν φωτογραφίες, τραγούδια και βιντεάκια, να παίξουν FarmVille και Mafia Wars.

Παρ’ όλη την ασυνεννοησία όμως, στο κόμμα του Facebook επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός αφού θα είναι υποψήφιος στον Έβρο και ο αρχηγός του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Ο πατριώτης του Κολωνακίου, σε μια κίνηση λαϊκισμού, αποφάσισε με το έτσι θέλω να είναι υποψήφιος στον ακριτικό Έβρο. Το ερώτημα είναι αν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στον Έβρο. Εκτός αν μας πει κι αυτός ότι υπηρέτησε φαντάρος στον Έβρο, όπως ο Αϊβαλιώτης του ΛΑΟΣ που υπηρέτησε 3 μέρες.

Και αφού ο κ. Καμμένος θέλει να είναι υποψήφιος στον Έβρο, χωρίς να μας ρωτήσει, καλό θα είναι να πάρει την οικογένειά του και να έρθουν να εγκατασταθούν εδώ στον Έβρο. Και οι Εβρίτες επειδή είναι φιλόξενοι θα τους παραχωρήσουν και στέγη. Για παράδειγμα ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να του παραχωρήσει το σπιτάκι της αείμνηστης Κυράς των Μαρασίων και ως γνήσιος πατριώτης να υψώνει κάθε πρωί την ελληνική σημαία ή αν προτιμάει κάτι πιο σικ υπάρχει και η "βίλα Πουλιλιού" στο Δέρειο στην οποία έμενε η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, για να νιώσει καλά πως ζουν οι πραγματικοί πατριώτες και οι ακρίτες.

Ιδού ο… Έβρος, ιδού και το πήδημα κύριε Καμμένε…

Για την ιστορία, το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Έβρο:

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) – Πρόεδρος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΑΠΟΥΔΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Δικηγόρος, Φιλόλογος
ΔΟΥΔΑΚΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – Προγραμματιστής Η/Υ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – Μηχανολόγος Μηχανικός
ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος





Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/