Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Το ταξίδι του Ντέμη με Δέσποινα και παιδιά στην Αλεξανδρούπολη

Οικογενειακές διακοπές στην πρωτεύουσα του Έβρου πέρασε το διάσημο ζεύγος με τα δυο του παιδιά και τους γονείς Νικολαΐδη την περίοδο του Πάσχα


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η Δέσποινα Βανδή και ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να περάσουν φέτος το Πάσχα οικογενειακά μαζί με τα παιδιά τους. Έτσι ταξίδεψαν στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να περάσουν τις γιορτές με τους γονείς του Ντέμη.


Ο φωτογραφικός φακός του “Hello” τους πέτυχε την Μεγάλη Παρασκευή στο αεροδρόμιο με casual ντύσιμο λίγο πριν την αναχώρησή τους. Όταν έφτασαν εκεί το βράδυ πήγαν όλοι μαζί στην περιφορά του Επιταφίου. Το Μεγάλο Σάββατο όμως και την Κυριακή του Πάσχα η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της έπρεπε να αποχωριστούν για λίγο τα παιδιά τους, λόγω δύο προγραμματισμένων συναυλιών της Δέσποινας στη Θεσσαλονίκη.

Τη Δευτέρα του Πάσχα επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη, αφού πρώτα έκαναν μια στάση στην Καβάλα για να δει η Δέσποινα και να περάσει λίγες ώρες με την μαμά της. Έτσι την Τρίτη επέστρεψαν όλοι μαζί αεροπορικώς στην Αθήνα, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της τραγουδίστριας είναι αυξημένες.