Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πρόταση σε αντιπεριφερειάρχη της Θράκης να κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ

Ο ίδιος δεν έθεσε υποψηφιότητα, αλλά το έκανε η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή και όταν ρωτήθηκε, δεν απέρριψε το ενδεχόμενο αλλά έθεσε μία προϋπόθεση

         ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Όπως έγινε γνωστό, τις βραδινές ώρες της Κυριακής, 1 Απριλίου, η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, έστειλε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, τη λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές στο νομό Ξάνθης για το ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς τις προετοιμασίες για τις πρόωρες γενικές εκλογές.

Κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αντέδρασαν εναντίον του ανεξάρτητου βουλευτή Τσετίν Μάντατζη που αφού διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε σε συνομιλίες με τη ΔΗΜΑΡ αλλά λόγω του ότι δεν ήταν αρεστός από τη νομαρχιακή επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, ξεκίνησε και πάλι τις συνομιλίες για να την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ, δεν έθεσαν επίσημη υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ομάδας του Azınlıkça online, έπειτα από το πέρας της περιόδου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επίσημη υποψηφιότητα στις επόμενες γενικές εκλογές, η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ του Ν. Ξάνθης, πραγματοποίησε συμβούλιο την Κυριακή, 1 Απριλίου και απέστειλε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, τη λίστα με τα προτεινόμενα ονόματα υποψηφίων. Πέραν των όσων έθεσαν υποψηφιότητα στην Αθήνα, για τη βουλευτική έδρα της Ξάνθης, η νομαρχιακή επιτροπή Ξάνθης, πρότεινε και τον Ιρφάν Ουζούν, που τελεί χρέη θεματικού αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Ιρφάν Ουζούν που δεν έθεσε υποψηφιότητα για την έδρα της Ξάνθης, δήλωσε ανοιχτά στα στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής ότι σε περίπτωση που ο Τσετίν Μάντατζη είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ξάνθης, τότε δεν πρόκειται να είναι και αυτός. Να υπενθυμίσουμε ότι κάποιοι πολιτικοί, όπως το μέλος του συμβουλίου της Περιφέρειας, Μπουρχάν Μπαράν αλλά και ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Σγουρίδης, σε συναντήσεις που είχαν με διάφορα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν δηλώσει ότι σε περίπτωση που ο Τσετίν Μάντατζη τεθεί υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, αυτοί δεν θα θέσουν υποψηφιότητα.

Από την άλλη πλευρά, όπως έγινε γνωστό, την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε και ο Χασάν Ιμπραήμ, από το χωριό του Κενταύρου, ο οποίος είχε συζητήσει παλιότερα πιθανή υποψηφιότητά του και με το γενικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά αλλά και με τη γενική πρόεδρο της ΔΗΣΥ, Ντόρα Μπακογιάννη. Η ανακοίνωση του ονόματος του τελικού υποψηφίου στο Ν. Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να ανακοινωθεί από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ μέχρι την Τετάρτη, 4 Απριλίου.


Τα ονόματα των υποψηφίων με το ΠΑΣΟΚ για την Ξάνθη και όσων προτάθηκαν από τη νομαρχιακή επιτροπή είναι τα εξής:

1. Ιρφάν Ουζούν (δεν έθεσε υποψηφιότητα, προτάθηκε από τη νομαρχιακή επιτροπή)

2. Δημήτρης Σαλτούρας

3. Παναγιώτης Σγουρίδης (δεν έθεσε υποψηφιότητα, προτάθηκε από τη νομαρχιακή επιτροπή)

4. Κώστας Γαβριηλίδης

5. Ανέστης Αντωνιάδης

6. Δημήτρης Δόντσος

7. Χασάν Ιμπραήμ

 
Πηγή:  http://www.azinlikca.net/