Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αλεξανδρουπολίτες τον έκλεψαν στην Δράμα ενώ τους επισκεύαζε το αυτοκίνητο!

Πήγαν το αυτοκίνητο στο συνεργείο του αλλά όχι μόνο δεν ήθελαν να πληρώσουν αλλά προσπάθησαν να βγάλουν και... κέρδος ένας 38χρονος και ο ανήλικος γιος του

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Πήγαν το αυτοκίνητό τους για επισκευή σε ένα συνεργείο στην Δράμα και όχι μόνο δεν ήθελαν να πληρώσουν, αλλά ήθελαν να βγάλουν και… κέρδος ένας 38χρονος πατέρας με τον ανήλικο γιο του. Έτσι, έβαλαν «χέρι» στο συρτάρι του ταμείου χωρίς να τους αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης.

Όση ώρα ο μηχανικός ήταν απορροφημένος επισκευάζοντας τη βλάβη, οι δύο δράστες βρήκαν την ευκαιρία να περιφέρονται στο συνεργείο. Και ενώ ο πατέρας απασχολούσε τον ανυποψίαστο επιχειρηματία, ο γιος τρύπωσε κρυφά στο γραφείο του και «βούτηξε» 800 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου πήρε είδηση την κλοπή όταν πήγε να βάλει στο ταμείο τα χρήματα που του έδωσε ο 38χρονος πατέρας και ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια Δράμας, άνδρες της οποίας δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν.

Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν 220 ευρώ που επιστράφηκαν στον δικαιούχο, ενώ ο πατέρας με τον ανήλικο γιο του θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

.