Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Επιθεώρηση της Γωγώς Νικολάου στο Ορμένιο

"Κάνουμε ότι μπορούμε", είπε η αντιπεριφερειάρχης Έβρου σχετικά με την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των αναχωμάτων 

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Επίσκεψη στο Ορμένιο και την Ορεστιάδα πραγματοποίησε την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη.

Στο Ορμένιο η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου επισκέφτηκε τα αναχώματα προκείμενου να εξετάσει την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται για την αποκατάστασή τους μετά τις φετινές πλημμύρες. Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τους κατοίκους του χωριού όπου οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγωνία και τον προβληματισμό τους σχετικά με το χρόνο ολοκλήρωσης των έργων και τις αποζημιώσεις. Η κα Νικολάου διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά των υπηρεσιών της Π.Ε. Έβρου καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη διεκπεραίωση των εργασιών που απαιτούνται για την αποκατάσταση και αποζημίωση των ζημιών.
Στην Ορεστιάδα η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κάλεσε σε σύσκεψη τους υπαλλήλους των υπηρεσιών προκειμένου να συζητηθούν υπηρεσιακά θέματα για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Ανταλλάχτηκαν απόψεις μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη και των Διευθυντών, Προϊσταμένων κι εργαζομένων. «Η εικόνα λειτουργίας των υπηρεσιών είναι η εικόνα της Περιφέρειας, η εικόνα της πολιτείας στην κοινωνία. Αυτή την εικόνα πρέπει να τη διαφυλάξουμε, να την τιμήσουμε, να την ενισχύσουμε» είπε χαρακτηριστικά η κα Νικολάου.

Ακολούθησε μια λιτή τελετή απονομής αναμνηστικών δώρων στους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το 2011. Η εκδήλωση ήταν η συνέχεια της αντίστοιχης που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στην Αλεξανδρούπολη. Υπήρξε κλίμα συγκίνησης και ικανοποίησης και από τις δύο πλευρές. Η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κατά την απονομή είπε «Σας ευχαριστώ για την πολύχρονη προσφορά σας στην υπηρεσία σας, μέρος της οποίας εισέπραξα κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας μου. Είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για τους συμπολίτες και συναδέλφους μας αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες τους. Εύχομαι καλή σύνταξη, καλή τύχη, ήρεμη και ξεκούραστη προσωπική κι οικογενειακή ζωή.»

.