Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Για την επιστροφή στις νίκες παίζει σήμερα ο Πανθρακικός

Φιλοξενεί στις 5.00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Φωκικό φιλοδοξώντας να διατηρηθεί στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Σούπρ Λίγκα

   ΤΟ PREGAME TOY ΑΓΩΝΑ


Στην διεύρυνση του νικηφόρου σερί στοχεύει ο Πανθρακικός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (Τετάρτη, 17:00) με τον Φωκικό. Στόχος φυσικά είναι το τρίποντο και παράλληλα η διατήρηση του αήττητου στο... κάστρο του ΔΑΚ για 12ο ματς (μετράει 11 νίκες σε ισάριθμα ματς) ενώ παράλληλα επιδιώκει να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Μίνγκα, Σαρακατσάνο. Ετσι, στην αποστολή των Πρασίνων συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Στάθης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Μπουτζίκος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Λιαπάκης, Μπαλού, Μουνάφο, Ρεκλείτης, Μοσχάκης, Μπέλιτς, Χλωρός, Μπαικαρά, Γωνιάδης, Πόνσε, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Κοντογουλίδης.

Στην αντίπερα όχθη, ο σύλλογος της Αμφισσας παίζει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και έρχεται σε μία δύσκολη έδρα γνωρίζοντας πόσο δύσκολη αποστολή έχει. Ο προπονητής των νεοφώτιστων Πέτρος Μίχος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κανελλόπουλου (τραυματίας), Θωμόπουλου (τιμωρημένος), ενώ δεν υπολογίζεται κι ο στρατευμένος Στόϊκος. Η αποστολή τους Φωκικού απαρτίζεται από τους: Βρονταρά, Βαλσαμάκη, Χαλούλο, Παϊζάνο, Δημητρίου, Κωστόπουλο, Σίλας, Μπουλούλη, Ζάγκο, Διαμαντόπουλο, Νικόλτση, Φαρμάκη, Γεωργουσόπουλο, Ταμπάκη, Σκαρίμπα, Καλλέργη, Σορώκο και Σοτέλο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Πετρόπουλο, Δαλούκα (Θεσσαλίας).

Πριν το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί Βράβευση στον Σπύρο Βρονταρά για την προσφορά του με την φανέλα του Πανθρακικού

.