Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Φιλικό της Εθνικής Ομάδα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Προγραμματίστηκε για τις
7.00 το βράδυ στο Κλειστό
Γυμναστήριο της πόλης, ενώ
συνεχίζεται η προετοιμασία
της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό
Πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προγραμματίστηκε να δώσει η Εθνική Εφήβων, που προετοιμάζεται στην πρωτεύουσα του Έβρου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το φιλικό θα γίνει την Τετάρτη (4 Απριλίου) στις 19.00 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης με ελεύθερη είσοδο για το φίλαθλο κοινό, που είναι γνωστό ότι στην συγκεκριμένη περιοχή αγαπά ιδιαίτερα το άθλημα του βόλεϊ. Αυτό θα είναι το πρώτο τεστ της Εθνικής Ομάδας από την Κυριακή, οπότε και 12 διεθνείς συγκεντρώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Σε αυτό το πρώτο στάδιο δεν μετέχουν λόγω των πλέι οφ της Volleyleague οι Μενέλαος Κοκκινάκης του Ολυμπιακού, Γιώργος Τζιουμάκας του Ηρακλή και Μιχάλης Λιόντας του Παμβοχαϊκού. Και οι τρεις θα ενσωματωθούν στην αποστολή την Πέμπτη (5/4), οπότε και η Εθνική θα αναχωρήσει για την Άγκυρα όπου θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, με προγραμματισμένα φιλικά και προπονήσεις με την αντίστοιχη τουρκική ομάδα. Τη Μεγάλη Εβδομάδα η Εθνική θα μεταβεί στο Μαυροβούνιο, όπου θα δώσει 11 με 15 Απριλίου τους επίσημους αγώνες της για τον Α' προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού κόντρα σε Ιταλία, Φινλανδία, Μαυροβούνιο, Σουηδία, Λευκορωσία.

Υπενθυμίζεται ότι στην Εθνική Εφήβων είχαν κληθεί και οι Δημήτρης Ζήσης του Α.Ο. Πρέβεζης και Δημήτρης Χατζόπουλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι όμως δεν θα μπορέσουν να ενσωματωθούν στην ομάδα λόγω Πανελληνίων Εξετάσεων.

Έτσι η 15άδα που από την Πέμπτη θα έχει στην διάθεσή του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Δημητριάδης απαρτίζεται από τους: Δαλακούρα Ανέστη, Κουμεντάκη Ραφαήλ, Καβαρατζή Ιωάννη (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Κωνσταντινίδη Δημήτριο (Α.Ο. Ορεστιάδας), Κοκκινάκη Μενέλαο (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Καρασαββίδη Βασίλειο (ΕΣΟΠ Επίκουρος) Τζιουμάκα Γεώργιο, Χριστόφα Νικόλαο, Ηλία Θεοδόσιο (Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγα Κάσανδρο, Μαδούρα Ιωάννη, Πρωτοψάλτη Αθανάσιο (Α.Ο. Παναθηναϊκός), Λιόντα Μιχαήλ (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Τουρνάκη Αλέξανδρο (ΑΟΝΣ Μίλων), Μαυραγάνη Νικόλαο (ΓΕ Παναχαϊκή).


Πηγή:  http://www.volleynews.gr/