Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στην Κομοτηνή δεν χάνει με τίποτα

Ο Πανθρακικός με σκόρερ τον Κοντογουλίδη κέρδισε με 1-0 τον Φωκικό και βρίσκεται στο κυνήγι της Βέροιας, σταθερά σε θέσεις ανόδου στην Σούπερ Λίγκα

     ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο Πανθρακικός χρησιμοποιώντας τη... συνταγή που ξέρει καλύτερα φέτος, να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα, επικράτησε του Φωκικού 1-0 με γκολ του Κοντογουλίδη και συνεχίζει να κυνηγάει την πρωτοπόρο Βέροια

Η ομάδα της Κομοτηνής ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και πήρε το πολύτιμο τρίποντο με το οποίο παραμένει σε απόσταση... αναπνοής (δύο βαθμούς) από τη «βασίλισσα του Βορρά».

«Χρυσός» σκόρερ για τον Πανθρακικό ο Κοντογουλίδης στο 65' με σουτ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο 45' είχε δοκάρι ο Κωστόπουλος για τον Φωκικό. Αυτή ήταν η 12η εντός έδρας νίκη των «πράσινων», που έχουν το απόλυτο μέσα στο σπίτι τους.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μακρυδημήτρης, Στάθης, Κοντογουλίδης, Μπαϊκαρά, Βαγγελόπουλος, Μουνάφο, Μπαλού, Χρήστου, Γωνιάδης, Μπέλιτς.

Φωκικός (Πέτρος Μίχος): Βρονταράς, Φαρμάκης, Χαλούλος, Παϊζάνος, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης.