Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Σάσα Μπάστα προχωρά την μήνυση κατά της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Ποιος γνωστός δικηγόρος της δίνει νομικές συμβουλές και δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην αναμενόμενη δικαστική μάχη μεταξύ της όμορφης Θρακιώτισσας με την «εθνική μας πορνοστάρ»;

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Ποιος γνωστός δικηγόρος δίνει νομικές συμβουλές στην Σάσα Μπάστα και δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην αναμενόμενη δικαστική μάχη μεταξύ της όμορφης Θρακιώτισσας με την «Εθνική μας πορνοστάρ» Τζούλια Αλεξανδράτου; Ο Ακης Βαβαρούτας! Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν τελικά ο γνωστός δικηγόρος θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κάνει η τραγουδίστρια που εδώ και μήνες εμφανίζεται στις πίστες της Πάτρας, όμως φαίνεται πως η Σάσα έχει πληροφορηθεί για τις δικαστικές του επιτυχίες σε ποινικές και όχι μόνο υποθέσεις, και έχει βάλει στόχο... να τον πείσει για την νομική της εκπροσώπηση.

Ο Ακης Βαβαρούτας είναι γνωστό πως εκτός από τη νομική διαπρέπει και ως d'j, χόμπι που αγαπά και όπως δηλώνει δεν πρόκειται να εγκαταλείψει. Κάπως έτσι γνώρισε και την Σάσα Μπάστα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Σάσας και Τζούλιας προκλήθηκε την άνοιξη του 2010. Τότε η Σάσα Μπάστα είχε επισκεφθεί το Α.Τ. Γλυφάδας και υπέβαλε μήνυση στην Τζούλια Αλεξανδράτου και στον μάνατζερ της, Μένιο Φουρθιώτη! Η Τζούλια αποκάλεσε ιερόδουλη τη Σάσα, ενώ ο Μένιος δήλωσε πως η τραγουδίστρια παίρνει εκατό ευρώ για να συνευρεθεί ερωτικά με άντρες, με αποτέλεσμα η όμορφη ξανθιά να εξοργιστεί!

«Αυτά που λέει είναι μηνύσιμα. Δεν μπορείς να προσβάλεις έναν άνθρωπο, όποια κι αν είναι η γνώμη σου γι΄ αυτόν, μπροστά στις κάμερες. Δεν νομίζω να έχω δώσει τέτοια δικαιώματα... Ούτε ταινία πορνό έχω γυρίσει», είχε δηλώσει live η Σάσα και συνέχισε: «Θα υποβάλω μήνυση για εξύβριση δια τύπου. Είναι δυνατόν να λέει ότι είμαι ιερόδουλη και για εκατό ευρώ εκδίδομαι; Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ό,τι θέλεις.»

Η κόντρα ανάμεσα στη Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Σάσα Μπάστα είχε συνεχιστεί και με άλλες μηνύσεις αλλά και δελτία τύπου, και απειλές για ασφαλιστικά μέτρα. Η Τζούλια είχε εκδώσει μεν δελτίο τύπου μετά τη μήνυση της Σάσας Μπάστα, ωστόσο απειλούσε και με ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας 50. 000 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομα της.

Και ο Μένιος στο «παιγνίδι»

Λάβρος κατά της Σάσας Μπάστα ήταν και ο μάνατζερ της Τζούλιας, Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος λίγο πριν αναλάβει για μία ημέρα... τα ηνία του Patra Tv, είχε αποκαλέσει την Σάσα «αποτυχημένη χωριατοπούλα» και της είχε προτείνει να "πάει να φυλάξει κατσίκια".

"Θεωρώ τουλάχιστον αστείο κουτό και ανώφελο το να ασχοληθώ με δευτεροκλασάτες καρικατούρες που ξεκίνησαν την πορεία τους στο «καλλιτεχνικό» στερέωμα προτάσσοντας μπούτια και στήθος σε τηλεοπτικές εκπομπές που παραπέμπουν σε κρεατομηχανές άβουλων και αφελών κορασίδων που ευελπιστούν πως κάποτε θα συναντηθούν με την επιτυχία. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέρνουν ποτέ. Η απρεπής της συμπεριφορά με αναγκάζει να τοποθετηθώ. Η περίπτωση της «αθώας» κορασίδος της Σάσας Μπάστα είναι χαρακτηριστική της κατηγορίας που περιέγραψα παραπάνω. Η θρασεία χωριατοπούλα πέρασε και η ίδια χωρίς να καταλάβει το πώς στον χώρο της νύχτας... », ανέφερε η Τζούλια Αλεξανδράτου!

 
Πηγή:  http://www.dete.gr/