Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αυτούς τους τρεις υποψηφίους στην Θράκη προωθεί ο Ν. Χατζηνικολάου

Είχε άρθρα, συνεντεύξεις ή απλώς τα βιογραφικά τους στο σημερινό ένθετο για τις εκλογές που κυκλοφόρησε με την Real News, κάτι που έγινε λόγω καλών δημοσίων σχέσεων ή με το... αζημίωτο

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τρεις υποψηφίους βουλευτές στην Θράκη περιελάμβανε το ειδικό ένθετο για τις εκλογές που κυκλοφόρησε με την Real News της Κυριακής. 

Στην τρίτη κιόλας σελίδα του ενθέτου υπάρχει ένα διστηλάκι στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας αφιερωμένο στον Ερρίκο Τάρτα, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο που χαρακτηρίζεται ως "υποψήφιος με εμπειρία ευρωπαϊκή". Ουσιαστικά το κείμενο αποτελεί ένα μίνι βιογραφικό του και φανταζόμαστε ότι θα πλήρωσε για να μπει, εκτός και αν λόγω ηλικίας και καταγωγής έχει κάποια φιλική σχέση με τον Χατζηνικολάου.

Τα ίδια ισχύουν και για τους άλλους δύο θρακιώτες υποψηφίους που περιλαμβάνονται στο 20σέλιδο αφιέρωμα. Στη σελίδα 12 βρίσκουμε ένα μονόστηλο από πάνω μέχρι κάτω του Ακη Γεροντόπουλου, όπου σε μορφή ρεπορτάζ αναφέρονται βιογραφικά του στοιχεία αλλά και δήλωση του υποψηφίου της ΝΔ Έβρου σύμφωνα με την οποία  "λύσεις υπάρχουν".  

Λίγο πιο μετά, στην σελίδα 13 αφιερώνεται η μισή σελίδα (το κάτω μέρος της, ολόκληρο όμως) στον Ευριπίδη Στυλιανίδη, υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Ροδόπη, όπως επισημαίνεται χωρίς οποιαδήποτε αναφορά στο κυβερνητικό του παρελθόν. Ο Στυλιανίδης όμως προτίμησε ένα άρθρο, που έχει ως τίτλο το βασικό προεκλογικό του σλόγκαν: "Επιστροφή στο μέλλον".