Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αυτός είναι ο πρώτος μειονοτικός υποψήφιος που στηρίζεται από το... TRT

Είναι ο μόνος (αν και... σιγουράκι) που αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του τουρκικού κρατικού καναλιού, που έκανε αισθητή την παρουσία του στην ομιλία του Βενιζέλου στην Κομοτηνή με τριμελές συνεργείο
                       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 
                  ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ TRT





Συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 6 Μάιου, στην Ελλάδα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει τις περισσότερες έδρες στη Βουλή, παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του στην Δυτική Θράκη.

Ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές εκ των οποίων βρίσκεται και ο Ahmet Hacı Osman, βουλευτής Ροδόπης που έθεσε ξανά υποψηφιότητα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού ανέφερε πως θα αλλάξει το εθνικό παραγωγικό μοντέλο, δήλωσε ότι εδώ και 38 χρόνια η οικονομία στην Ελλάδα, βασίζεται στην κατανάλωση.

Ο Ahmet Hacı Osman, ο οποίος δύο φορές εκλέχθηκε βουλευτής της Ροδόπης από το κόμμα ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να μπει ισχυρά στην ελληνική βουλή.

Ο Hacı Osman ανέφερε επίσης ότι μέχρι σήμερα πραγματοποίησε επιτυχείς εργασίες σχετικά με την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Η τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη, σχεδιάζει να βγάλει τουλάχιστον δύο Τούρκους βουλευτές στην ελληνική βουλή.

Δόθηκε ώθηση στην εκστρατεία «Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο» που ξεκίνησε στην περιοχή.


Πηγή:   http://www.trtgreek.com/