Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Συνελήφθη ο πιο καταζητούμενος Σύρος διακινητής στον Έβρο

Έπεσε στα χέρια της αστυνομίας 
ο άνθρωπος που σύμφωνα με 
καταθέσεις λαθρομεταναστών, 
εκτελούσε καθημερινά δεκάδες 
βαρκάδες και ήξερε καλύτερα 
από τον καθένα τα κατατόπια


                 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Στα χέρια της Αστυνομίας είναι από την Κυριακή, ένας Σύριος που με βάρκα μετέφερε στην χώρα μας από την  Τουρκία εκατοντάδες λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με τις καταθέσεις λαθρομεταναστών, ήταν αυτός που εκτελούσε δεκάδες βαρκάδες κάθε νύχτα, μεταφέροντας τους λαθρομετανάστες συνεχώς και σε διαφορετικό σημείο για να μην εντοπισθεί από τους συνοριοφύλακες και την FRONTEX. Τα περάσματα τα ήξερε καλύτερα από τον καθένα ενώ ήταν και γνώστης των περιοχών που δεν είχεκαλή εικόνα η Θερμική κάμερα. 


Σε κάθε επιχείρηση που εκτελούσε έπαιρνε πρωτόγνωρα μέτρα και όλοι μιλούσαν για ένα άτομο ιδιαίτερα ικανό για όσα έκανε. νύχτες ατέλειωτες του έστησαν καρτέρι οι Αστυνομικοί αλλά κατόρθωνε πάντα να ξεφεύγει μέχρι χθες τα ξημερώματα που συνελήφθη. Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την 29-4-2012/06.10 στην παρέβρια περιοχή Λαγυνών Έβρου, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, ο οποίος με πλαστική βάρκα προσπάθησε να προωθήσει στο εσωτερικό της Χώρας έξη λαθρομετανάστες, δύο υπηκόους Συρίας και τέσσερις Παλαιστινιακής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν.Η Πλαστική βάρκα κατασχέθηκε. Προανάκριση ενεργεί το Τ.Σ.Φ. Σουφλίου.