Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ο Θρακιώτης δημοσιογράφος που είναι κολλητός του Αλέξη Τσίπρα

Εκτός όλων των άλλων, έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι έγιναν  πατέρες την ίδια ημέρα, στις 17 Μαΐου του 2010, αποκτώντας αμφότεροι γιους


         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Οι κοινές απόψεις και οι κοινοί αγώνες έχουν φέρει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια τον πρόεδρο του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα με τον Αλεξανδρουπολίτη δημοσιογράφο Γιώργο Πανταζίδη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2005 στο συνέδριο του Συνασπισμού, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της διεκδίκησης του δήμου Αθηναίων από τον Αλέξη Τσίπρα.
Από τότε έχουν πολύ καλές σχέσεις κι ότι συναντιούνται, το αίσθημα φιλίας είναι ορατό.

Οι δύο άνδρες έχουν κι ένα κοινό που δύσκολα μπορούν να το ξεχάσουν. Έγιναν πατέρες την ίδια ημερομηνία στις 17 Μαϊου του 2010. Και οι δύο έχουν γιους, αν και ο Αλέξης Τσίπρας Τσίπρας, φαίνεται ότι προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και πάει ολοταχώς για το δεύτερο τέκνο.

Σε μία από τις επισκέψεις του Τσίπρα στον Έβρο με τελικό προορισμό την Αδριανούπολη της Τουρκίας, ο πρόεδρος του Συνασπισμού και οι δημοσιογράφοι που τον συνόδευαν ανέμεναν για περισσότερο από μία ώρα στη γέφυρα των Κήπων μέχρι να διευθετηθούν γραφειοκρατικά ζητήματα και να περάσουν στην Τουρκία. Τότε Αλέξης Τσίπρας και Γιώργος Πανταζίδης, είπαν πολλά, τα περισσότερα εκτός πολιτικής και μνημονίου.


Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/
.