Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Με... εθελοντισμό τα "Ελευθέρια" της Αλεξανδρούπολης

Χορωδίες, συναυλίες, συζητήσεις, εργαστήρια για παιδιά, διάφορες εκθέσεις και αθλητικές εκδηλώσεις  κατά τη διάρκεια 21 ημερών συνθέτουν ένα πολυδιάστατο αλλά ταυτόχρονα οικονομικό πρόγραμμα

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τρίτη 8/5 στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, αναφορικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα "Ελευθέρια 2012". Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τρίτη 8 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κύριος Λαμπάκης τόνισε ότι τα «Ελευθέρια 2012» θα πραγματοποιηθούν «χάρη στη μεγάλη προσφορά εθελοντών του Δήμου Αλεξανδρούπολης αλλά και λόγω της έντονης παρουσίας των ντόπιων πολιτιστικών συλλόγων.»

Πληθώρα εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια 21 ημερών, που αναμένεται να ακουμπήσει όλα τα είδη του πολιτισμού. Χορωδίες, συναυλίες, συζητήσεις, εργαστήρια για παιδιά, διάφορες εκθέσεις και αθλητικές εκδηλώσεις συνθέτουν ένα πολυδιάστατο αλλά ταυτόχρονα οικονομικό πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα των Ελευθερίων θα περάσει και η Ολυμπιακή Φλόγα, συνδυάζοντας το ιδιαίτερο πολιτιστικό γεγονός με τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης. Το βράδυ της 14ης Μαΐου στις 8:30 μμ θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση της παράδοσης της Εικόνας της Παναγίας Τρυφώτισσας και έπειτα θα προβληθούν μουσικοχορευτικά δρώμενα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Παραδοσιακών Χορών.

Τέλος, οι κύριοι Ζιώγας και Βραχιόλογλου ευχαρίστησαν τις ομάδες εθελοντισμού και προσκάλεσαν όλους τους συνδημότες να δώσουν το παρών και να περάσουν όμορφα, γιατί όπως τόνισαν «ο Δήμος έχει δυνατότητες και μπορεί να πετύχει πολλά!»