Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αποκάλυψη: ποιος γνωστός Θρακιώτης, πλην φυσικά του Τοροσίδη, βρέθηκε χθες στο δείπνο του Μαρινάκη προς τους παίκτες μετά την φιέστα του Ολυμπιακού;

Παρατέθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ακολούθως οι παίκτες αποχώρησαν για να συνεχίσουν το γλέντι σε πίστες και άλλα μαγαζιά της παραλιακής


  ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ




Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους παίκτες, τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ δείπνησαν μετά το τέλος της φιέστας σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Όπως ήταν φυσικό η διάθεση όλων ήταν στα... ύψη με τους παίκτες να σχολιάζουν την εντυπωσιακή φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι «ερυθρόλευκοι» γιόρτασαν την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.


Η κούπα του πρωταθλητή περιφερόταν από τραπέζι σε τραπέζι με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία να εύχονται και του χρόνου τέτοια εποχή να ζήσουν ανάλογες στιγμές. Φυσικά, πρώτος και καλύτερος μεταξύ των παικτών ο ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης, που άλλωστε ως αρχηγός ήταν και αυτός που νωρίτερα σήκωσε μαζί με τον Μαρινάκη την κούπα στο Καραϊσκάκη.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν όμως και άλλες προσωπικότητες, όπως ο  Μανώλης Κονταρός, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος δεν χάλασε κανένα... χατίρι για φωτογραφίες και γνωστοί οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως οι τραγουδιστές Λευτέρης Πανταζής και Αντύπας, ο εβρίτης δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, αλλά και ο πρώην μπασκετμπολίστας και Δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, καθώς και αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδας.

Οι πρώτες αποχωρήσεις... σημειώθηκαν λίγο πριν τις 2:30 με τους Χολέμπας και Μέγιερι, ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι... ανανέωσαν το ραντεβού τους για άλλα μαγαζιά της παραλιακής. Από τους τελευταίους αποχώρησε από το «Ακάνθους» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

.