Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Τηλεφώνημα Βενιζέλου στον Μανανά για συγχαρητήρια

Πήρε τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Ροδόπης για το αποτέλεσμα της πρωτιάς με το μεγαλύτερο ποσοστό στη χώρα αντί να κάνει τεμενάδες στον πραγματικό υπάιτιο αυτού του αποτελέσματος, που δεν είναι άλλος από τον Αχμέτ Χατζηοσμάν
           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι μόνο σε τέσσερις νομούς της χώρας επικράτησε το ΠΑΣΟΚ. Στη Ροδόπη, στο Λασίθι, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.


Αίσθηση όμως προκάλεσε και το ότι το υψηλότερο «πράσινο» ποσοστό σημειώθηκε στη Ροδόπη, φτάνοντας το 26,71 %. (Στο Λασίθι το ΠΑΣΟΚ πρώτευσε με 23,11 %, στο Ρέθυμνο με 20,37 %, και στο Ηράκλειο με 19,23 %).


Έτσι, όπως αναφέρει το komotinipress, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε προσωπικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης Γιώργο Μανανά, αναγνωρίζοντας τις επίμοχθες προσπάθειές του και συγχαίροντάς τον για το τελικό αποτέλεσμα παρά τις αντίξοες για το ΠΑΣΟΚ συνθήκες.


"Κι απ’ ότι φαίνεται, ενόψει της νέας εκλογικής μάχης τον Ιούνιο, ο κ. Βενιζέλος ποντάρει και υπολογίζει εκ νέου στη μαχητικότητά του", σχολιάζει το blog. 

Λες και  το αποτέλεσμα ήταν εξαιτίας του Μανανά και όχι του Χατζηοσμάν, που ξεπέρασε τους 10.000 σταυρούς και τράβηξε προς τα πάνω το ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε την συμβολή του Μανανά προσωπικά μπορούμε να την δούμε στους σταυρούς της συζύγου του. 

Λάθος πρόσωπο διάλεξε για να απευθύνει συγχαρητήρια ο Μπένι...